torsdag den 14. januar 2010

Flyttedag

Ok, here's the deal. Jeg glæder mig SÅ meget til at flytte fra Forstaden og ind til civilisationen, at jeg næsten ikke kan sidde stille. Jeg har lyst til at pakke alting ned og bare sidde og stirre på flyttekasserne, indtil der kommer to hærdebrede mænd fra 3x34 og slæber dem væk. Men det går jo ikke (siger HDD). Der ER trods alt små 5 uger til. Og måske er det i virkeligheden heller ikke så skægt i længden at sidde og glo på flyttekasser.

Men noget må der ske! Og da jeg desværre ikke kan regne med, at mit job kan fjerne fokus fra de endeløse uger, der ligger forude, så må jeg jo finde på noget andet. Jeg hækler helt vildt. Men nu er jeg løbet tør for gult garn, så nu kan jeg ikke komme videre. (Hvis nogen har et nøgle solgult Hjertegarn, Mississippi no. 8 liggende, så betaler jeg gerne for garn og porto). Så hækling er ude.

Jeg kan også skrive jobansøgninger. Og gør det også. Men SÅ mange job er der heller ikke at søge. Så den er også ude.

Madlavning. Har jeg også kastet mig over. Men utroligt nok er der grænser for, hvor meget mad, jeg kan spise, før jeg a) bliver mæt, b) buler (endnu mere) ud i taljen. U d e.

Og så var det jo, jeg tænkte, at jeg kunne flytte. Domæne, altså. Farvel til Smartlog, utidige oppetider og begrænset mængde billeder. Goddag til international udbyder, mere struktur, mange flere muligheder og (forhåbentlig) mere oppetid.

Så velkommen i de nye rummelige lokaler. Her skal lige males, tapetseres og møbleres endeligt, men det kommer hen ad vejen. Håber, I føler jer hjemme - det gør jeg i hvert fald allerede.

9 kommentarer:

 1. Hehe ja hvad skal man da lige slå rastløsheden ihjel med?!

  Tillykke med dit nye sted. Jeg skal gerne følge med, selvom det er lidt mere bøvlet at kommentere i blogspot. Men så længe det ikke er umuligt hænger jeg på!

  :)

  SvarSlet
 2. Hurra for de flotte nye lokaler!

  SvarSlet
 3. Tillykke med det nye hjem. Ejjj - det er allerede SÅ hyggeligt at komme på besøg...

  Og med hensyn til det med at glo...Kan afsløre at jeg sidder og glor ned på isen i Københavns havn. Det er arbejdsproduktivitet, som vil noget!! Join the club...you know what I mean!

  SvarSlet
 4. Tillykke med dit nye hjem! Jeg håber du bliver glad for det, og har du det ligesom jeg, så er det her blogindretningsunivers (layout mv) en kæmpe, kæmpe tidsrøver. Men også rigtig sjovt at lege med, så tiden indtil endnu en flytning kommer nok til at føles en smule hurtigere :)
  -og hey er da også lige den første til at melde mig under fanen som fast læser ;)

  SvarSlet
 5. Tjek, jeg følger da helt sikkert også med over i de nye omgivelser. Da jeg flyttede vores hjemmeside fra privat domæne til blogspot, blev det hele meget sjovere og lettere. Og man kan jo flytte rundt og gøre ved mange mange gange :-)

  SvarSlet
 6. Mange tak for hilsenerne - og til jer, der har meldt jer som faste læsere. Det varmer jo altsammen her på denne piv-kolde, grå fredag.

  @Gravidgrahvad: Sig til, hvis kommentarfunktionen driller - ved godt, den er/kan være lidt mere bøvlet end Smartlogs. Men så er der heldigvis så mange andre ting, der er fiksere herovre (synes jeg)

  @Ann-Christine: Du har da helt ret! Nøj, hvor skal jeg indrette her på bloggen. Og pludselig er der (forhåbentlig) gået 5 uger, og så skal vi flytte irl.

  @Lotte B: Du har en havn at kigge på. Snyd.:-) (Jeg har en autoophugger som nærmeste genbo)

  SvarSlet
 7. Tillykke som den "nye nabo i huset". Blogspot er et dejligt sted.

  Vh. R og KE

  SvarSlet
 8. Jeg skal sende kommentaren to gange inden spam-tjekket, når det er på blogspot-adresser jeg gerne vil kommentere. Sådan er det alle steder, men selvom det da er lidt besværligt, så kan jeg jo ikke holde min kæft alligevel. ;)

  SvarSlet
 9. Tillykke med det nye sted - det ser fantastisk ud!

  Fortæl endelig, hvad du synes om det, når der er gået lidt tid... Jeg går nemlig også og overvejer at flytte til noget med flere indretnings-muligheder ;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...