lørdag den 16. januar 2010

Give away

Altså ikke min egen, vel?! Jeg kan nemlig ikke rigtig noget, ergo ville det være lidt nitten for jer at deltage i sådan én.

Men en, der til gengæld kan noget - MEGET - med et kamera (og vist også med noget yoga?!) er Marianne. I sommer åbnede hun sin egen butik, og jeg (Øglen) havde æren af at være den første kunde i biksen. Det kom der rigtig mange fantastiske billeder ud af bl.a. det her), og jeg har faktisk i et stykke tid gået og pønset lidt på, om man skulle bestille endnu en foto-session.

Men nu er det så, at Marianne udlodder en halv times fotografering til en heldig kartoffel ovre på Små Øjeblikke. Så man skal bare klikke sig derover og melde sig til, hvis man kunne tænke sig at få foreviget noget.

Eller... Lad være med det, i øvrigt. Jeg vil nemlig gerne selv vinde, og mange deltagere forpurrer mine chancer. Nå!

:-)

1 kommentar:

  1. Åh altså. Jeg vil også så gerne vinde... virkelig virkelig gerne. Det må være den fedeste Give Away jeg endnu har set...

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...