lørdag den 23. januar 2010

Mig mig mig

Fordelen ved at have en blog er, at man kan (og må!) skrive om lige nøjagtigt, hvad man vil. Det er fedt. Dagens indlæg skal derfor handle om… mig. (Til uendelig stor forskel fra alle de andre dage, hvor den jo handler om… mig…?!)


Nå. Det var mig, vi kom fra. Jeg har vundet noget af nogen. Og fået noget af en anden. Og begge dele er bare så fine og gode, at man ikke kan andet end at blive glad i låget! Og glad-i-låget-hed er tiltrængt her, hvor Øglens feber dog heldigvis er overstået, men hvor hosteriet er ved at nå nye højder, og hvor der sendes kaskader af snot ud over samtlige overflader i hjemmet med jævne mellemrum.

Marianne udloddede verdens fedeste give away, og gæt lige, hvem der vandt?! MIG! Me. Moi (og der er ovenikøbet en video, der beviser det her). Det er jeg über-glad for, for Marianne tager fantastiske billeder, og jeg glæder mig meget til at få foreviget Øglen (professionelt) endnu engang.

Og så har Louise givet mig denne her sammen med nogle søde ord.
Det er smaddersødt af hende, ikke mindst fordi, at hvis der er noget, jeg ikke er, så er det kreativ. Men inden hun kan nå at trække prisen tilbage, vil jeg skynde mig at fortælle syv ting om mig selv, for så fanger bordet, og prisen er min. MINE, I tell you! Gnæg gnæg. Så hold på hat og briller, for nu går det løs!

Undertegnede:

1. … lærte at læse som 4-årig. Det var min bror, der lærte mig det, og han fortrød det hurtigt, eftersom jeg i bedste irriterende-lillesøster-stil blev ved med at fortælle ham, at jeg var den af os, der læste bedst. Indledte min læse-karriere med ”De 5 i fedtefadet”, og måske derfor er jeg svært begejstret for Enid Blyton.

2. … er vild med lousy mad som Cup Noodles og ovnpomfritter. Men nu er jeg jo MOR, så jeg bliver nødt til at lave rigtig mad. Med grøntsager og alt muligt. Grrr…

3. … har to fornavne. Pigefornavne (meget heldigt). Men hvis min bror havde haft noget at skulle have sagt i en alder af to, havde jeg heddet jeg Anders. Eller Basviola (?!?). Selv ville jeg, som 7-årig, bare gerne hedde Tina. (Det hedder jeg dog ikke)

4. … har eksperimenteret en del med ”personlig fremtoning”. Således har jeg haft langt, lyst hår, kort, sort hår, postkasserødt hår, orange hår, lilla hår (ok, det var en fejl!), osv. Ligeledes har jeg haft masser af øreringe i det ene øre (meget mærkeligt, i grunden) og ring i næsen. I dag ser jeg vist bare helt almindelig ud.

5. … er en frossenpind ud over det sædvanlige. Faktisk fryser jeg mere eller mindre konstant fra september til maj. Ret belastende – ikke mindst nu, hvor klimaet er gået helt bersærk og det bare er koldt koldt koldt.

6. … har boet i udlandet i længere tid af tre omgange. Først London. Så Cape Town. Og til sidst i Nice. Fede tider, men meget forskellige. Og med fare for at blive stemplet som kedelig og mega anti-globetrotter-agtig, så er jeg nu ret vild med Kbh.

7. … er bange for klovner. Og gøglere. Og edderkopper. (Same shit, different name…)

8. (Bonus) … havde boet i Forstaden i tre (3) dage, da det blev besluttet, at vi skulle tilbage til byen, fordi det der Forstads-noget ikke lige var os. (Endnu, i hvert fald). Der gik så yderligere 7 dage, og så havde vi besluttet os for at købe en lejlighed på Østerbro. Som vi flytter ind i om tre uger. JUHUU!

Det var dét. iBaby unplugged. Og før jeg ryster endnu flere mystiske iBaby-facts ud af ærmet (for jeg er on a roll nu), skynder jeg mig at give prisen videre til 7 andre bloggere. Kan jo fornemme, at begrebet ’kreativ’ er under forandring, så jeg fortsætter med den brede fortolkning. Ligeledes vælger jeg at give prisen til (nogen af) dem, jeg synes, fortjener den – uagtet, at de måtte have fået den tidligere eller måske oven i købet var den, der gav prisen til mig i første omgang. Det er faktisk svært kun at vælge 7. Og jeg håber ikke, at mit udvalg giver anledning til sure miner rundt om i blogland, og/eller at jeg lige pludselig ikke kan komme ind på alle jeres dejlige blogs, fordi I i surhed har blokeret min IP-adresse. Er vild med blogland, jo!!!

Ahem. Prisuddelingen begynder nu. And the award goes to:

Marianne. Aka Cirkusprinsessen. Aka Små Øjeblikke. Fordi du er en tryllekunstner med et kamera og bare helt vild sej!

Flødebollen. Fordi du skriver dejlige, beskrivende indlæg om jeres dagligdag med sjove og søde billeder. Nogle gange tror jeg lidt, at jeg kender jer (men bare rolig – jeg er for doven til at være stalker-agtig, så du behøver ikke være bekymret :-))

Szabo. Fordi du er sk*desjov. Både som mor-blogger og egoist-blogger. Og fordi du, samtidig med det sjove, også tør skrive om de dybe følelser og det store ansvar, der følger med det at være mor.

GravidgraHVAD. Fordi du, som Louise også skrev, tør sætte ord på følelser, som jeg tror, rigtig mange går med, men ikke tør sige højt. Og fordi du ofte rammer lige på kornet.

Mama Med Mere. Fordi du skriver sjovt og rammende og om de små store ting, man oplever og tumler med i livet som mor.

Maminka. Fordi I har banket en skøn blog op, som er nærværende og vedkommende. Som jeg har lyst til at følge med i. Og som jeg ofte nikker genkendende til. (Tæller det egentlig som to priser?! Hm. Arj, vi siger bare, at det er én, ikke? Så kan jeg nemlig give prisen til en mere...)

Hende. Fordi du, trods barske oplevelser, har styrken og viljen til at være der for dine drenge – og fordi du tør skrive om alle slags følelser; både de store og små, de gode og de dårlige. Det er beundrings- og misundelsesværdigt.

Og så tror jeg også, at min taletid er ved at være brugt for i dag. Jeg har en date med Inspector Barnaby og en kop te. Goodnight all.

4 kommentarer:

 1. Næææææ, ser man det. Mange tak. Seriøst. Gid der var nogen, der kunne tage et billede af mig, nu hvor jeg ENDELIG får en pris. Jeg deler ud af mig selv og sender prisen videre i morgen. Kh.

  SvarSlet
 2. Virkelig? Jeg bliver sgu da helt rørt og tak, tak, taaaaaaaaaaaak... jeg skal nok fortælle om mig selv og sende prisen videre i løbet af ugen :)

  SvarSlet
 3. Altså jeg er jo helt bagud med blog-læseriet! Tusind mange tak for de smukke ord og awarden. Jeg håber at få tid til at gøre noget ved det een af dagene. Men nu ved du i det mindste, at jeg har set den!

  SvarSlet
 4. Hørt.. Szabo er skideskæg! Hende holder jeg også meget af - hun har også været en trofast gæst hos mig i flere år :D

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...