fredag den 15. januar 2010

Snart weekend

Når vejret er gråt gråt gråt, og man sidder på jobbet og keder sig, så ER det da fantastisk at tænke på, at Øglen bliver hentet tidligt af hjemmearbejdende HDD, at det snart er weekend, og at man skal drikke bobler og se X-Faktor (indrømmede jeg lige det!?) med mødregruppe-veninde i aften.

Jeg har bestemt mig for, at Øglen skal gå omkuld med sin aftenflaske ligesom hun plejer, for oveni boblerne skal mødregruppe-veninde og jeg nemlig give hinanden gode råd og vejledninger til, hvordan vi skal tackle Det Virkelige Liv efter endt barsel, hvordan vi lettest får et nyt, spændende og udfordrende job (hvor man kan møde sent, gå tidligt, blive betalt godt og måske nå at blogge lidt indimellem*) og hvordan work/life-balancen bliver opretholdt så godt som muligt.

Åhja, det bliver dybt. Vi finder De Vises Sten (ikke den fra Harry Potter. Den er fundet. Den anden. I ved). Det ved jeg bare. (Og hvis ikke, så gætter jeg på, at vi kommer til at hygge os. Med mindre Øglen altså ikke er med på min plan om, at hun skal snorksove hele aftenen. Så skal vi være lege-tanter).


*Hey, wait a minute. Det er da mit nuværende job. Eller... Nåh nej - det er det der "spændende og udfordrende", som ikke er opfyldt.

2 kommentarer:

  1. Det lyder sgu da som en fornuftig plan ! Og tillykke med flytningen til blogspot - spiller det bare ? Og var det bøvlet ? Har nemlig selv spekuleret på et skift, så er jo mega nysgerrig :o)

    SvarSlet
  2. Tak for tillykket :-)

    Nu har jeg jo ikke nørklet helt vildt med Blogspot endnu, men indtil videre synes jeg sq, det spiller meget godt. Dog kan man ikke importere indlæg fra Smartlog, og det synes jeg, er lidt irriterende. Men det er også dét, jeg har at klage over på nuværende tidspunkt.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...