fredag den 22. januar 2010

Syg Øgle #2

Kæft, hvor er jeg træt. Det geni, der fandt på, at småfolk uden sprog (ud over "tak", og det bliver der sjovt nok ikke sagt så meget i disse dage) kan få feber og i det hele taget blive syge og slatne, skulle have nogle tæv. Med en brugt ble og noget legetøj. I træ eller hårdt plastic, så det kommer til at gøre rigtig ondt!

Vi har haft en rætti slem nat med meget lidt søvn, og selv om feberen er faldet, er Øglen stadig sløj. Jeg har langt om længe fået hende til at tage sig en lur i sin seng (er også hjemme hos hende i dag - det er fordelen ved et job, hvor der ikke just er travlt), men det holdt hårdt og lykkedes udelukkende fordi hun fik sin jakke på. Hun faldt simpelthen i søvn i troen på, at hun nu skulle ud og trille i sin elskede barnevogn. Totalt snyde-mor...

Nu sidder jeg så og kigger lidt tomt ud i luften. Og forsøger at skrive mere end én sammenhængende sætning i et dokument, der skal blive til en jobansøgning (mere). Burde sove lidt, men Øglen snøfter og pruster og spytter sutten ud og klynker, så jeg er i fast rutefart mellem computer og Øgle-værelse hele tiden. Så luren udsætter vi. Til engang om lang tid. I morgen, måske. Da er HDD i det mindste hjemme. Nå men. Jobansøgning. Better get on with it. Fik afslag på en anden jobansøgning i går. De takkede mig for ansøgningen, men de havde været så heldige at få 295 ansøgninger, og jeg var desværre ikke blandt de 9 (!!), de havde taget til samtale. Ok så. I orden. Men 295?! Det er jo helt åndssvagt. Hvis jeg kunne noget med tal, kunne jeg sikkert regne ud, hvor store mine chancer for overhovedet at komme til samtale inden år 2034 er, men for en gangs skyld er jeg faktisk glad for, at jeg er tal-debil. For jeg er ret sikker på, at resultatet ville deprimere mig.

Nå, Øglen klynker. Kan være, hun har opdaget, at hun ikke ligger i sin barnevogn...

8 kommentarer:

 1. Øv for Øglen og for dig. Forhåbentlig er hun snart frisk og din ansøgning på plads - og efterfølgende samtale og job.
  God bedring til Øglen.

  SvarSlet
 2. God bedring til din lille øgle. Og så lige mega meget grrrr fordi du snuppede mariannes præmie for snuden af os andre ;-) ;-)

  SvarSlet
 3. Ja, der er fannerme rift om de (få) jobs, der er, så det er hårde tider. Jeg krydser for, at du får fat i et lækkert job - og at du nyder den lækre give away, du har vundet hos Marianne (og så lige et: GRRR! med oveni, for nøj, jeg er dæleme misundelig!).

  P.s. God bedring til Øglen (var liiige ved at skrive Øllen ved en fejltagelse... men så mister det lissom lidt det nuttede islæt, ikke? ;-)

  SvarSlet
 4. Øv altså også ! Kan godt huske første gang Rumpen blev syg :o( Var også helt i panik over at give hende for meget Panodil, så gav hende så lidt at det ikke havde nogen effekt. Så røg vi ind i 2xmellemørebetændelse og så lærte jeg det ! Og man kan virkelig blive MEGET taknemmelig for Panodil skal jeg hilse og sige.
  Kan trøste dig med at konceptet "sygt barn" bliver lidt nemmere når Øglen bliver stor nok til at tilbringe hele dagen foran tegnefilm - så kan moderen nemlig snuppe en lille lur ved siden af :o)
  Rigtig god - og hurtig bedring med hende !

  SvarSlet
 5. Syge børn er overhovedet ikke sjove, med mindre de sover de meste af dagen og bare vil se Thomas Tog i fred ;)

  Pøj pøj med ansøgningerne og dit heldige asen tillykke med sejren hos Marianne :)

  SvarSlet
 6. Go' bedring med datteren!! Håber at feberen er helt væk nu...

  Og jah - kender godt det dér jobmarked. Det handler mest om at kende nogle, der kender nogle, som har en fætter med en ledig stilling. Netværk, netværk, netværk!!
  Men sig til. Skal da både gerne gennemlæse ansøgning, cv og deltage i netværket...Ved jo overhovedet ikke hvad du søger...

  SvarSlet
 7. Kommer lige i tanke om, at du også kunne sende din ansøgning og cv til et rekrutteringsbureau. Med fordel.
  Jeg har haft stor gavn af PeopleMatter på Lyngbyvej og Søren Overbeck dér. Flink fyr. Vil gerne hjælpe - og vil gerne ha' emner i sin emnebank!

  SvarSlet
 8. Tak skal du have, Lotte - det er rigtig sødt af dig.

  Det er en god idé med rekrutteringsbureauer; det vil jeg lige undersøge. Kiggede lige på PeopleMatter's hjemmeside, men jeg er vist så langt fra deres ønskede profil, som man kommer. Økonomi og regnskab er muligvis de discipliner, jeg er allerdårligst til, så selv om Søren Overbeck leder efter emner til emnebanken, tror jeg, han helst er fri for mig :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...