torsdag den 21. januar 2010

Syg Øgle, Træt Mor
Har været i gang med et indlæg til bloggen i lang tid nu, men det ville ikke, som jeg ville, så jeg blev irriteret og slettede det hele. Og proppede 4 billeder ind i stedet. Af min syge Øgle. Som har feber (39-komma-noget) for første gang. Her gik jeg lige og troede, at jeg efter 11 måneder så småt var ved at være nede med det der mor-noget, og så kommer der sådan noget sygdoms-l*rt og rører rundt i usikkerheds-gryden. Irriterende. Har hun nu for meget tøj på? For lidt? Skal hun have Panodil, når hun 'bare' har feber? Hvor meget? Hvor tit? Og hvor meget feber, må hun have, før man skal blive bekymret?

Tror, Øglen kunne mærke min usikkerhed, og måske derfor kastede hun sig over Vores Børn, som - heldigt nok - har en guide til de mest almindelige sygdomme i denne måneds nummer. (Tak, Louise - det faldt på et tørt sted). Desværre var Øglens tålmodighed ikke til at se Revolutionary Road, som hun ellers indikerer på et af billederne - den trætte mor kunne nemlig godt have brugt en time-out på langs med en god (?) film.

Hvorfor er der aldrig nogen, der har fortalt, hvor hårdt arbejde det er at holde 'Barns første sygedag


1 kommentar:

  1. Åårh, stakkels søde Øgle. Håber hun har det bedre i dag. Det er bare det værste det der baby-sygdom.. Jeg har dog ikke prøvet det på andre måder end i forbindelse med vaccination, og da viste vi jo lissom hvad det kom af.. Rigtig god weekend:D

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...