tirsdag den 2. februar 2010

Begrænsningens kunst?

Nu har jeg alle dage haft lidt svært ved at begrænse mig. Det kommer typisk til udtryk, når der står en skål med slik foran mig, at jeg får store problemer, for jeg vil have det hele, og jeg helmer ikke, før skålen er tom.

Men nu viser det sig, at jeg også har svært ved at begrænse mig, når det drejer sig om give aways, der involverer noget med noget fotografi. Man skulle jo tro, at den hellige gral var velforvaret, nu jeg var så privilegeret at vinde Mariannes give away, men nej! For jeg har lige set, at Maminka har udloddet en fotografi-session, og ligesom det er umuligt for mig ikke at tømme slikskålen, uanset hvor kvalm jeg måtte være, var det ikke en mulighed IKKE at deltage!

Grådig? Sikkert. Ekshibitionistisk (staveplade)? Måske. Vild efter at få så mange professionelle billeder af Øglen som muligt? Helt sikkert! Så jeg vil hermed opfordre folk til at LADE VÆRE med at klikke over til Louise for at deltage i konkurrencen, for så har jeg endnu større chancer for at vinde... ;-)

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...