mandag den 22. februar 2010

Efterlysning af Øglen

Øglen: Smuk, sød, sjov, selvstændig baby. Har let til grin, er nysgerrig, altædende og kærlig.

Baby, der foregiver at være Øglen: Sur, pylret og usikker baby. Griner stort set ikke, græder, når hun bliver sat på gulvet, græder, når hun sidder på armen, og er fuldstændig rædselsslagen, når hun skal i bad. Med det resultat, at hun nu kun er blevet klatvasket i en hel uge, for jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at tvinge hende ned i karret.

Såehm... Nu har joken stået på længe nok. Det var sjovt fundet på (haha!) at bytte Øglen ud med fremmed, pylret klon, men nu vil jeg faktisk gerne have den rigtige Øgle tilbage!


...


Nå, nu har jeg lige været inde og tjekke Øgle-klonen, og det viser sig sandelig, at det ER den rigtige Øgle, der ligger i sin seng. Med en alvorlig personlighedsændring. En eller anden - vær sød at fortælle mig, at det bare er en fase, og at det går over?! Please!??! (bemærk, at desperationen udtrykkes i ustyrligt forbrug af udråbstegn og spørgsmålstegn) For jeg er da godt nok kommet på arbejde her...*

Oveni det hele er vi desuden så heldige, at Øglen havde fået øjenbetændelse (øglebetændelse?), da hun blev hentet i vuggestuen. Så sent, at lægen selvfølgelig havde lukket. Har derfor stiftet bekendtskab med en af de der vagtlæger. Må sige, at jeg ikke var imponeret over hans engagement og priser mig lykkelig for, at jeg 'bare' skulle bede ham om en recept på nogen øgledråber. Er glad for, at Maminka har skrevet det her indlæg, så jeg ved, hvor jeg skal henvende mig, hvis det engang bliver rigtig alvorligt.

Men nok brok for nu. Man skal huske at glæde sig over de gode ting, og en af dem er, at HDD og jeg har haft en fantastisk weekend (uden Øgle. Hæhæ), der bød på et bryllup hos en fra mødregruppen. Øjjjj, det var hyggeligt. Og sjovt. Og ret underligt (men fedt, faktisk) at være af sted uden Øglen. Til gengæld var det også fedt at hente hende hos farmor, da festivitassen var overstået...

*Flytningen kan muligvis have noget at sige. Det hele er vendt lidt på hovedet i øjeblikket, men jeg kan ikke tro, at det har al skylden. Eller hvad?

1 kommentar:

  1. Jeg tror, det totalt er flytningen. Og jeg tror også, at det snart går over igen. Bare hold fast ved rutinerne - dem kender hun. Deterbareenfase.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...