lørdag den 13. februar 2010

Flytterod

Øglen sover (for første gang i rundt regnet 8 måneder har jeg fået hende til at sove ved at nusse hende - hun må være meget træt), og jeg burde overhovedet ikke sidde her med min kop te og skrive blog-indlæg og lytte til Mads & Monopolet.

Jeg burde derimod fare rundt og pakke flyttekasser, for det forventer de der 3x34-mænd, der kommer i morgen tidlig, nok er ordnet. Desværre (!) er vi løbet tør for flyttekasser, så mens HDD er kørt af sted efter nogle, så kan jeg jo ikke pakke. Altså slapper jeg af i stedet. Selv om det faktisk er lidt svært at finde plads til, eftersom hver eneste kvadratcentimeter af lejligheden er dækket af kasser, legetøj, madrester (primært under Øglens stol) og andet godt. Jeg er blevet lidt laissez-faire her i flytterodet og må nægte at begynde at rydde op, før det rent faktisk giver lidt mening. Og det er ikke lige nu.

Men jeg ville også bare lige sige, at det her bliver det sidste indlæg fra Gammelby. I aften overtager vi vores Østerbro-bo, og i morgen kan vi igen kalde os københavnere. Prøv at gætte, om vi glæder os...Jeg har ikke puttet Øglen i en flyttekasse (endnu) i denne her ombæring, så I må nøjes med et billede fra sidste gang, vi flyttede. For 4 måneder siden. Moderen har lidt dårlig samvittighed over at skulle flytte Øglen ud af sine vante rammer så hurtigt igen, men krydser alle sine fingre for, at det også går fint denne gang...

3 kommentarer:

  1. Rigtig god pakkelyst med det sidste. Det bliver godt, at I kommer tilbage :)

    SvarSlet
  2. Velkommen tilbage til Kjøwenhaunstrup i morgen. Og nui!, hvor er hun nuttet på det nye billede.

    SvarSlet
  3. God flytning - jeg håber I er så godt som færdige med pakningen nu :-(

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...