onsdag den 17. februar 2010

Malermester iBaby

Vi lever stadig. Nu på Østerbro. I ny lejlighed. Og med en milliard (ok, kun 90, but still) flyttekasser. Heldigvis havde vi hyret nogle 3x34'ere til at slæbe, så det slap vi for. Men man slipper jo alligevel aldrig helt, vel?! For de der flyttemænd bliver jo ikke og venter på, at man i sit vægelsind alligevel hellere ville have haft kommoden ind i soveværelset og skænken ind til Øglen og en ret stor andel af kasserne videre op på loftet.

Så det er dét, jeg laver, siden jeg nu ikke blogger for tiden. Og så maler jeg. Sådan ca. en hel lejlighed. Vi havde ellers regnet med (læs: håbet), at lejligheden ikke skulle males, for i erindringens skarpe halogen-belysning, var væggene så godt som nymalede. Det var de så desværre bare ikke, da vi flyttede ind i weekenden. De var nærmest det modsatte (er der noget, der hedder 'gammel-malede'?!), og så var (er) de ovenikøbet i rigtig trælse farver varieret over temaet 'jord'. På den trælse, gulnede måde.

Nå, men det er heldigvis ikke noget, 10.000 liter råhvid maling, knofedt og et abnormt antal arbejdstimer kan lave om på. 2 værelser er færdige på nuværende tidspunkt, og hvis energien kommer over mig i morgen (igen), tager jeg fat på endnu et rum. (Gider ikke, men der kommer jo ikke nogen og gør det for mig. Eller hvad?! Hint-hint).

Øglens værelse var det rum, der blev malet færdigt først. Så i dag har jeg - ud over at male - nusset rundt derinde, indrettet og gjort det lidt hyggeligt for den bette størrelse, der bare har klaret flytningen så flot! Lidt mere pylret end vanligt, når hun kommer hjem fra vuggestue, og hun går lidt tidligere i seng, men hun sover igennem (må man godt skrive dét? Eller kommer nemesis så og ødelægger det hele?), og hun var helt klart over-glad for at se alt sit legetøj på sit nye værelse i dag, efter det har været pakket i kasser. I går var hun i et farligt humør efter vuggeren, hvor hun græd, og jeg græd, og det gjorde, at jeg lige nåede at tænke, at vi var de ondeste forældre i verden, når vi lod Øglen opleve endnu en flytning i hende korte liv, men i dag var hun glad (jvf. legetøjs-episoden), så jeg krydser fingre og tæer og håber, at vores lille, glade Øgle snart er tilbage for fuld kraft.

Jeg har jo ferie i disse dage (uger), og det er virkelig fedt! Ikke bare fordi, jeg så har masser af tid til at dimse rundt i de nye omgivelser og vente på alle de ting, der bliver leveret, men også fordi, at jeg slipper for den drænende aktivitet, det er, at spekulere over et job, der virkelig ikke gør mig glad. Der er stadig ingen gevinst på jobsøgnings-fronten, men jeg er fortrøstningsfuld... Eneste minus ved ikke at være på arbejde er, at jeg ikke har så mange timer foran computeren hver dag, og dermed ikke kan følge helt så godt med i blogland, som jeg plejer. Det savner jeg lidt, for man (jeg!) bliver nærmest lidt afhængig, men det virkelige liv ER nu heller ikke sådan at kimse af :-)

Og som et ps kan jeg da lige blære mig med, at jeg, da jeg besøgte blogland i en snig-pause i dag, fandt ud af, at jeg havde vundet et gavekort på 500,- til Purløg & Persille ovre hos Anette og en surprise-præmie hos den anden Anette. Det er da totalt nice (som de unge ville sige...)

11 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage til Østerbro :) Her er jo skønt, hvis bare alt det sne ville forsvinde (eller de bare ville rydde fortovene i tvillingevognsbredde..)

  SvarSlet
 2. Tillykke med overstået flytning. Og god arbejdslyst med maling og udpakning.
  Og så skal jeg da ellers lige love for, at du har travlt med at vinde det halve af blogverdenens give aways ;o)

  SvarSlet
 3. Velkommen "hjem" (igen). Vil jo enormt (!!!) gerne hjælpe dig med at male, men er gravid...(den fedeste "undskyldning"). Men jeg skal da gerne hjælpe med at drikke kaffe og kigge på maling, som tørre - hvis du skal ha' hjælp til den slags...!!!
  Og tillykke...tippede jeg dig af til Anette-MAC-konkurrence?! Må holde op med at være så sød...

  SvarSlet
 4. Håber du finder noget rigtig godt for dit gavekort! Midt i alt flyttearbejdet er det vigtigt at forkæle dig selv. :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt med et lille indlæg. Godt at vide, at I stadig trækker vejret (normalt)..(forholdsvist, med en del prusten som sidegenvinst til slæben rundt på kommoder..regner jeg med).
  Åh hvor gad jeg også godt dimse rundt i ny lejlighed med ny-malede vægge og vente på nye ting. Og opdage nye måder til gamle ting

  SvarSlet
 6. Hvor dejligt for jer. Og til trods for at der desværre skal males, er det da super hyggeligt at finde den helt rigtige plads til sine ting, rykke rundt, flytte tilbage og gøre den nye lejlighed til hjem.

  Men jeg kan få helt ondt i maven over Øglens første reaktion - forhåbentlig var det bare a one-time thing over savnet af sine legesager. Hun kommer helt sikkert til at elske sit nye værelse :-)

  Pøj pøj med jobjagten. Håber snart der sker noget dejligt for dig!

  SvarSlet
 7. Helt ærligt... vinder du ikke lige rigeligt p.t?
  Nå men STORT TILLYKKE med det hele :)

  SvarSlet
 8. Hold da op en masse præmier du vinder!

  Hvis du mangler en hånd til lidt maling kan jeg godt svinge en pensel - jeg har vist et par fridag..

  SvarSlet
 9. Hold da op, du kradser den ene præmie ind efter den anden ;-)

  Vi er også igang med at male. Det tar en krig. Har opgivet håbet om nogensinde at blive færdig! Så jeg har givet fortabt og æder kage og har ondt af mig selv i stedet...

  SvarSlet
 10. @Ann-Christine: Tark! Ja, det der sne, har de ikke lige fattet at rydde. Heller ikke i enkeltbarns-barnevogns bredde. Men nu MÅ det da også snart forsvinde af sig selv :-)

  @Katrine + Frederikke + Marianne: Det er faktisk lidt vildt, så heldig jeg er på vinde-måden i øjeblikket. Især, når man tænker på, at jeg aldrig har vundet noget før. Men du vandt da Mac-make-up-sessionen, Marianne, så det er ikke kun mig :-) Tillykke med det, i øvrigt! Og tak for tilbuddet om maler-hjælp. Kan være, at jeg holder dig op på det ;-)

  @Lotte B.: Jeps, det var dig, der tippede mig om konkurrencen. Tak for det! :-) Du er meget velkommen til at komme forbi og drikke al den kaffe, du orker. Så knokler jeg imens :-)

  @Vevika + Husmoder: Det ER også skønt at dimse rundt og indrette. Men jeg er desværre lidt utålmodigt anlagt, så jeg vil gerne i gang med at indrette det HELE med det samme! Så gider ikke rigtig vente på, at der skal males over det hele. Og da slet ikke, når jeg selv skal gøre det.

  @Anette: Du har helt ret! Man skal forkæle sig selv. Og jeg er sikker på, at jeg finder noget skønt til mig selv eller en af mine gravide veninder inde hos Purløg & Persille.

  @Sjapszap: Du siger noget! Give fortabt og æde kage! Det er da dét, jeg skal!!!

  SvarSlet
 11. Du holder mig bare op ;-)

  Og nej du er ikke den eneste vinder - faktisk er jeg også dobbelt vinder i dag ser det ud til, men mere om det når jeg engang har fået mit site op at køre igen ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...