onsdag den 24. marts 2010

Og så vil jeg gerne takke Skattevæsenet...

... Der har været noget rod med min årsopgørelse (eller selvangivelse eller forskudsopgørelse eller hvad det nu var, man kunne gå ind og rette i for nylig og som ved et trylleslag få at vide, om man fik lidt ekstra at snolle for, eller om man skulle trælle i marken fra nu og i evig tid for at betale sin gæld), men nu er det i orden, og det har resulteret i en håndfuld guldmønter til undertegnede. Ikke nok til at tage på ferie for, men for meget til at klatte væk, så jeg har investeret. I et nyt medlem til husstanden, som ikke kan bidrage med noget som helst andet end at være pæn. Men, uden anden sammenligning overhovedet, så har hun fat i noget, hende der vampen fra Love Actually, da hun siger "I don't want something i need - I want something I want".

Nå, men hils i hvert fald på Sophie - en af Botkiers mange taske-døtre:

Billede fra purseblog.com

Vi har ikke kendt hinanden så længe, men jeg har en idé om, at vi nok skal komme fint ud af det med hinanden. Hun udmærker sig fx allerede nu ved at være meget omgængelig, og så er det jo heller ikke så dårligt, at hun er næsten ligeså blød som Øglen...

7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Totalt DVL. (på den gode måde)

  SvarSlet
 2. Umm! Tillykke med den. Den er lækker! Skønt med noget man "want" og ikke (nødvendigvis) "need" ;)

  SvarSlet
 3. Åh jeg elsker Sophie (og Botkier) - kæmpe stort tillykke - det er da præcist det rigtige at bruge de penge på!

  Da jeg var gravid, drømte jeg, at jeg havde født - og det var så en mini Bayswater, Ledbury, fra Mulberry.
  Den lå nede i barnevognen og var noget så fin - jeg viste den stolt frem til familien og veninderne :D

  Efter den oplevelse har min kæreste sjovt nok været en smule utryg ved mit forhold til dyre designertasker :D

  SvarSlet
 4. Nårh, bliver bare så rørt, når jeg læser om familieforsøgelser. Hun er godt nok pæn, hende lillesøster. Jeg håber ikke, at I oplever for meget søskende jalousi. Kh

  SvarSlet
 5. Fantastisk når 'want' får lov at bestemme. Flot sag.

  SvarSlet
 6. Uha! Jeg var så heldig at komme forbi et Botkier sample sale, hvor jeg kom til at investere i to tasker og et par sandaler. Har næsten brugt mindst en af tingene om dagen siden.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...