tirsdag den 2. marts 2010

Or'n'lig syg ferie

Så er hverdagen begyndt igen. For Øglen, that is. Mutti her har nemlig stadig ferie. Og den bruger jeg så på at være sløj og slatten. Yay (!)

Det begyndte i går morges med ondt i halsen og hovedet. Og kulminerede i går aftes med ondt i samtlige led. Hell, det gjorde endda ondt at holde om det glas vand, jeg skulle bruge for at få slugt mine trofaste Pinex. Følte mig virkelig sølle - og temmelig taknemmelig over, at Øglen var i vuggestue. Cykelturen ind til vuggeren og tilbage igen tog da også voldsomt hårdt på mig - så hårdt, at jeg gik omkuld og sov i to timer, da jeg kom hjem. En sjælden, men tiltrængt, luksus.

Heldigvis er jeg ved at blive lidt friskere, og jeg har endda præsteret at være en smule aktiv i lejligheden (som stadig mangler en hel del for at være helt oppe og køre). Således har jeg samlet 6 stks. 'Omar' (det er så IKEA, der spøger, igen engang) og er så småt begyndt at indrette viktualierummet. (For sådan et hører der nemlig med til lejligheden. Ude på bagtrappen. Ca. 2 kvadratmeter, hvor jeg har store planer om at lave forrådskammer, rengørings-halløj og andet praktisk) Og så har jeg haft besøg af højgravid veninde. Der var ude at tisse 4 gange på de 2 timer, hun var på besøg. Oh, hvor jeg husker fornemmelsen af at have en intern baby hoppende på blæren...

Vi har spist kaffeboller og kanelsnegle, og vi har snakket og hygget og drukket café latte til den helt store guldmedalje. Må altså nok sige, at jeg er glad for, at HDD og jeg bare lukkede øjnene og sagde 'på beløbet' i Elgiganten i sidste uge, og købte sådan en svend her. For den laver altså supergod kaffe. Og veninden lod sig ikke mærke med, at jeg ligner noget, der er løgn (det der med smart hår og lækkert tøj kniber det lidt med, når jeg holder mig kørende på Pinex og Cola), og sandelig om hun ikke også lige mente, at jeg havde tabt mig 'helt vildt'. Det har jeg overhovedet ikke - tværtimod - men det var da sødt at hende alligevel...


Nu burde jeg gå i gang med at male et par hylder, inden jeg skal hente Øglen i vuggeren, men jeg gider ikke. Jeg gider heller ikke flytte yderligere ind i viktualierummet. Og jeg gider SLET ikke dække køkkenet af, så det kan blive malet. Heller ikke selv om det er det eneste rum, vi mangler. Så i stedet for, tror jeg, at jeg vil tage hue og handsker (og jakke) på og begive mig ud i 'forårs'vejret. Og under påskud af at skulle købe modermælkserstatning* til Øglen, vil jeg vandre ned ad Nordre Frihavnsgade og måske komme til at shoppe lidt til mig selv. Mmmm. Shopping...

*Det er i øvrigt et indlæg helt for sig selv, det der med erstatning. For nu er Øglen jo blevet et år, og så burde man jo stoppe med flasken. Eller hvad?

5 kommentarer:

 1. Et viktualierum er guld værd. Elsker mit :)

  SvarSlet
 2. Orv, det lyder vel nok ferieagtigt.. eller... Nå, men det går vel aldrig helt galt når man har fået kanelsnegle :) (Uh, uh, kommer lige i tanke om glemte kanelsngle i fryseren.. det er da sund og nærende aftensmad, ing?)

  SvarSlet
 3. De dér kanelsnegle er så gode og dufter så godt. Mums...
  Og mht. erstatning: jeg siger ingenting. Ingenting. Vi har først lige for 1 måned siden fået det stoppet helt og da var C 16 mdr. (og hånden på hjertet - hvis han er dybt ulykkelig, vil jeg ikke udelukke at hive en flaske frem...). Tjaa...vi trappede langsomt ned om aften, men altså - det med at det skal stoppe ved 1 år sharp er vist noget som står i Sundhedsplejeskernes Bibel.

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for at høre, at vi er flere der stadig er på flasken, over den anbefalede periode. Trolden er knap 15 mdr, og vi har heller ikke fået droppet godnat-flasken endnu. Overskuddet har bare ikke været der (hos os, that is, men det er jo også os, der skal have overskud til at tænke på alternative trøstningsmuligheder).

  SvarSlet
 5. Vi stoppede med godnatflasken da min datter var lidt over 1 år. Vi havde længe talt om det.... meeen havde ikke lige overskuddet. Så løb vi tør for erstatning, sprang flasken over, og det var det! Vi har ikke brugt det siden. Jeg har hørt fra flere, at det heller ikke hos dem var slemt at stoppe, så bare spring ud i det :-) Det er en lettelse at slippe for at skolde flasker, så go-for-it :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...