søndag den 7. marts 2010

Osteklokke #2

Er stadig syg. Kan ikke høre noget. Som i nogetsomhelst. Popper Pinex og penicillin, som var det slik, og laver en Maude (fra Matador, that is) hvert andet øjeblik.

Kæft, hvor er jeg stakkels. Og megaTRÆT af at være stakkels, faktisk. Vil gerne være frisk, rask og hørende så hurtigt som muligt. Nu har det her show varet en uge (mellemørebetændelsen har dog 'kun' været hos mig i 4 dage. Og tak for dét!), og jeg har ikke fået lavet halvdelen af det, jeg gerne ville i lejligheden. Køkkenet står fx stadig og griner af mig med sine gusten-beige vægge. Og billederne til Øglens værelse råber på søm og en hammer. Og soveværelset kalder højt og insisterende på... en bulldozer? Skadeservice? Eller måske bare et klædeskab?

Vi var faktisk ude og købe det i går, klædeskabet. Sammen med resten af Danmark, vovede vi os i IKEA - og vi var så nogle af de eneste, der ikke vidste/havde fortrængt, at det var tossedag derude. Det kan betyde mange ting - og nogle vil mene, at det altid er tossedag i IKEA - men i går betød det Duk Op I Din Pyjamas, Og Så Får Du En Gratis Dyne Og Pude Med Hjem. Overraskende, hvor mange mennesker, der lige står og godt kan bruge en gratis dyne og pude. Og som tilsyneladende intet problem har med at vade rundt i fuld offentlighed i pyjamas. (Undskylder ærbødigst, hvis nogle af jer, der læser med, var i IKEA Gentofte i går i jeres fineste satin-pyjamas. I er ikke tosser. Det er bare alle de andre, der er...)

Klædeskabet viste sig at blive en noget mere omsiggribende affære, end vi havde regnet med, så da vi havde proppet 3 vogne til randen med pap-pakker og været ved at erhverve os en hel serie diskusprolapser, besluttede vi os for at tilkalde hjemkørselsservice (eller hvad de nu hedder, de der coolies, man kan betale for at køre alt sit IKEA-l*rt hjem). Så kan andre brække ryggen - vi gider ikke. Klædeskabet ankommer på matriklen i morgen. Hurra!

IKEA hev alle de kræfter, jeg ikke havde i forvejen, ud af mig, og resten af lørdagen blev brugt i en penicillindøs. I dag har været en kende bedre - og jeg har endda kunnet overskue at bage rugbrød; hvad siger I så?! - men jeg hepper på, at hørelsen kommer tilbage i morgen. Og ikke om en måned (EN MÅNED?!?!), som svigermor sagde, at det godt kunne vare, sådan noget øre-gejl.

Begynder på job på onsdag (hvor forsvandt mine 3 ugers ferie hen?), og eftersom min første dag er tapetseret med møder, tænker jeg, at det nok er en god idé at kunne høre bare lidt. Det ER trods alt et nyt område, jeg skal sætte mig ind i. Så hvis nogen har nogle gode råd til at få hørelsen igen (øredråber fra apoteket med tilhørende skyller virker ikke, skal jeg lige indskyde - ikke til andet end at gøre mig herre-svimmel, i hvert fald), så hører (høhø) jeg gerne fra jer.

9 kommentarer:

 1. Din stakkel (selv om du ikke vil være det). Rigtig god bedring.

  Så godt nogen af tosserne i bussen i går.

  SvarSlet
 2. Ang den der ferie; hvis du ikke kan hører hvad som bliver sagt på møderne, kan du vel lige så godt ikke være der?

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare alt for surt at være syg i sin ferie! Jeg håber snart du kommer ovenpå, omend jeg ikke aner, hvordan man bekæmper manglende hørelse.

  SvarSlet
 4. AJ, altså, hvad KØBTE I så for et skab? Blev det en lille (omsiggribende) PAX? Jeg er sååå glad for vores PAX, den skal bare lige have nogle BERGSBO døre.

  Og gud, hvorfor vidste jeg ikke det med pyjamasparty? Det lyder da helt vildt skægt! Kørte endda lige forbi Ikea i weekenden. Det ville jeg da gerne have set!

  Mht. mellemørebetændelse så er det også noget, jeg sagtens kan få. Det er rædsomt. Startede i sin tid på mit nye job uden at kunne høre en disse – ikke lige den bedste forudsætning for at connecte med sine nye kolleger. Faktisk temmelig stressende ikke at kunne høre, hvad de siger – man vil jo nødig virke uinteresseret og uhøflig. Aner desværre ikke, hvad man gør ved det, andet end at bevæbne sig med noget så krast penicillin som overhovedet muligt. Man skal bare lige finde en læge med den rette kampgejst, der ikke bare spiser en af med svagelig ottedageskur. Men det lyder jo, som om du allerede er inde i kampen. God bedring!

  SvarSlet
 5. @Husmoder: Du har ret! Jeg bliver nødt til at blive hjemme. Det skal jeg så bare lige have meddelt den nye chef på en måde, så hun tror, det er hendes idé. Eller... Nej, jeg må nok hellere komme ud af starthullerne. Kan ikke blive ved med at holde ferie for evigt (øv). Hørelse eller ej.

  @Louise: Det var ikke sjovt. Tro mig på mit ord. Det var galskab. Så vær glad for, at du missede det.
  Vi købte et usandsynligt omsiggribende PAX-skab. Med PAX TONNES (hvad er der i øvrigt med IKEA og versaler?) skydelåger. Er ikke helt tilfreds med fesen blomster-kontur på lågerne, men der var ikke andet, der lige passede til det monstrum, vi fik skabt. Er sikker på, at vi nok skal blive glade for det. Det skal bare lige samles først. Og at dømme efter antallet af kasser, vi fik langet over disken, så er det færdigsamlet engang næste år.

  Ang. mellemørebetændelsen, så giver det mig lidt håb at høre, at du også begyndte på job uden at kunne høre noget. For du klarede det da i fin stil (gjorde du ikke?).

  SvarSlet
 6. Øv hvor er det synd for dig sådan at være syg midt i ferie og skabsindkøb :o(
  Et lille fif til at undgå den der satans mellemørebetændelse er, at bruge næsespray hvis du har den mindste smule snot i hovedet. Også selvom næsen ikke er stoppet, som sådan. Det er noget min læge har pisket mig til, selvom jeg hader næsesprays. Men det kan altså afhjælpe at skidtet sætter sig til betændelse.
  Og så synes jeg forøvrigt at der, ligeså vel som der burde være en regel om at små børn ikke bliver syge, også burde være en regel om at småbørnsmødre heller ikke bliver det !

  SvarSlet
 7. Øv, hvor lyder det bare væmmeligt. Der er ikke noget mere irreterende og ubehageligt end bøvl med ørerne. Hele hovedet bliver sat ud af funktion.
  Rigtig god bedring til dig - kh Mette

  SvarSlet
 8. Håber det går bedre - alt med ører ER bare bøvl og smerte ;o) kh Anette

  SvarSlet
 9. @Katrine: Næsespray er indkøbt! Lægedame sagde nemlig til mig, at det kunne hjælpe. Har det dog ikke gjort endnu, men jeg pifter fortrøstningsfuldt løs. Hun sagde dog ingenting om, at jeg skulle bruge det præventivt, men dén er hermed taget til efterretning.

  @Mette + Anette: Tak. Det burde faktisk være forbudt at have bøvl med ørerne...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...