torsdag den 4. marts 2010

Osteklokke

Nåmmen, så er man lige pludselig sådan en, der har fået mellemørebetændelse. Troede kun, at det var sådan noget, små øgler fik, men åbenbart ikke. Så nu render jeg rundt i et lille vakuum, propper mig med penicillin (10 dage - helt ærligt!?) og Pinex, og kan ikke høre noget som helst. (Hvilket selvfølgelig kunne have sine fordele).

Det mest irriterende er, at det gør ondt. Som i rocker-ondt. Også på trods af Pinexerne. Alligevel altid noget, at det var mig, og ikke Øglen, der trak mellemørebetændelsen i bakterie-automaten, for jeg kunne ikke lige overskue, hvordan jeg skulle kunne trøste Øglen, hvis det var hendes ører, der føltes som om, de var ved at falde af.

Hvad skal man i øvrigt også med et mellemøre, hva'? Det er jo ikke som om, man bruger det til noget. Tsk.

7 kommentarer:

 1. Æv da, rigtig god bedring til dig!

  SvarSlet
 2. Arh men, hvad er nu det for noget?
  Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 3. Det er heldigvis mange år siden jeg havde mellemørebetændelse, men jeg kan godt huske hvor stygt det var. Øre- og tandpiner hører til nogle at de værste slags piner - så RIGTIG god bedring!

  SvarSlet
 4. Fuck mand, det lyder stygt. God bedring. Kh

  SvarSlet
 5. Åhhh god bedring. Ørepine er noget af det absolut værste. kh A

  SvarSlet
 6. Øv nej. Der er ikke noget værre end når hovedet er ramt af sygdom. God bedring.

  SvarSlet
 7. Tak for god bedringerne. Kan stadig ikke høre noget som helst, og det er viiiiildt irriterende. (Og det, at jeg ikke kan høre Øglen om natten, kan faktisk ikke engang opveje, hvor sygt det er ikke at kunne høre noget om dagen...)

  Satser på at blive friskere snart, dog. Skal jo lissom tilbage på det der arbejde på onsdag. Hvordan gik 3 ugers ferie så hurtigt?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...