lørdag den 20. marts 2010

Wheeee(kend)

Nåmmen, ham der DVL, ik'å?! Han spøger stadig. Når vi står op, når vi kommer hjem, når vi laver mad, når vi børster tænder. Hele tiden. (Nasserøv!) Men lidt ligesom man kan vænne sig til en blå negl eller markant nedsat hørelse, så kan man faktisk også vænne sig til DVL.

For ret skal være ret. Selv om han som udgangspunkt er jordens største snylter, så ER det jo ham, der giver os brød på bordet. Og han giver faktisk også en hel del mere. 17 km på cykel hver dag, fx. Og en helt særlig målrettethed på jobbet, eftersom 2 timers overarbejde ikke rigtig er en mulighed. Og så giver han et helt nyt perspektiv på begrebet weekender.

For heldigvis er der weekenderne. TAK til den, der har opfundet dem! DVL kender trods alt sin besøgstid, så i weekenderne træder han lidt i baggrunden og lader HDD, Øglen og jeg være sammen (eller hver for sig) i vores eget tempo. Således har jeg indtil videre denne weekend været til tøsehygge i Gammelby, vasket to vaske, hængt dem op og endda overvejet, om jeg skulle sætte en tredje i gang, læst et kapitel i min bog og været på biblioteket med Øglen. Vil altså godt lige slå et slag for biblioteker, hvis man er løbet lidt tør for idéer til, hvad man kan lave med de små på en regnfuld dag som i dag. Øglen havde en FEST, og jeg havde nær ikke fået hende med hjem, fordi hun havde forelsket sig i alle de andre børn, alle bøgerne og de små stole, som hun kunne skubbe rundt med og derved stå oprejst. Nu snorksover hun ude i regnen (må de egentlig godt det, de små? Altså, der er selvfølgelig regnslag på vognen, men blev s*u helt i tvivl. Nænnede dog ikke at vække hende, så håber ikke, det er noget, der giver varige mén), og jeg sidder med en Cup Noodle (don't ask) og er ved at købe mig fattig på nettet. Og vi er ikke engang halvvejs i weekenden endnu. Hvor fantastisk er dét?! (Og bare lige for god ordens skyld vil jeg meddele, at jeg ikke er blevet alenemor, siden jeg skrev sidst - HDD er bare ude og være mandet til Biler i Bella).

Så til trods for DVL's aggressive fremturen i sidste uge, synes jeg egentlig, at det kører meget godt. Og det kan jeg jo ikke være andet end glad for! God weekend til alle jer!

2 kommentarer:

  1. Og rigtig god weekend til dig og hvor er det fedt at høre, at det spiller (trods alt!) :)

    SvarSlet
  2. Hvor er det rart at der er gode weekender selvom DVL stadig spøger!

    Og biblioteket er et godt sted at komme ;-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...