torsdag den 8. april 2010

God service

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes, at Post Danmarks service lader noget tilbage at ønske. Ikke nok med, at de er dyre (hvad sker der for, at det koster 60,50 for at sende 2 x påskeæg = 800g?!), de er også langsomme og mega-ufleksible. Og nu jeg er i gang, vil jeg da også lige give deres hjemmeside et skud for boven. Generelt synes jeg, det er rigtig nemt at være sur på Post Danmark. Og derfor ved jeg da heller ikke helt, hvad jeg skal stille op med den telefonsamtale, jeg havde i morges…


Mig: Hej, det er A_____

Fremmed mand: Ja, hej!

Mig *spørgende*: Jaeh?

Fremmed mand *utrolig frisk*: Ja, hej, det er pakkeposten! Jeg står her uden for din opgang og vil bare høre, om du er nogenlunde i nærheden, så du kan få din pakke i dag?

Mig *befippet*: Æhm… Øh… Nej, desværre.

Fremmed mand, nu identificeret som pakkepost: Nå, det var ærgerligt. Kommer du hjem sådan inden for en overskuelig fremtid, for så kan jeg bare svinge forbi senere?

Mig *befippet OG forvirret*: Øhbøh, hm… Nej, der er først nogen hjemme efter kl. 15-16 stykker.

Pakkeposten: Ja, det er lige sent nok. Hvornår tager du af sted om morgenen, for det kan være, at jeg kan nå at fange dig i morgen tidlig?

Mig *seriøst forvirret*: Øhhhhhhm. Smutter ved 7.30-8-tiden. Men kan du ikke bare putte pakken i døgnposten?

Pakkeposten: Der er der vist ikke plads til den, og den kræver også en underskrift. Hm. Kl. 8 er lidt for tidligt i morgen. Men hvis du kan strække den til 8.30, så kan jeg komme med den dér?

Mig *overrasket*: Gider du dét? For jeg kan godt strække den til kl. 8.30, men heller ikke senere - har møde kl. 9 i den totalt anden ende af byen (totalt unyttig information for pakkepost, men jeg plaprer, når jeg er forvirret).

Pakkeposten: Dét siger vi. Det er godt nok ikke min rute normalt, men jeg kommer forbi med den. Og så får du også din pakke i morgen tidlig i stedet for, at du først kan hente den på posthuset i morgen eftermiddag eller måske endda først lørdag.

Mig *benovet*: Arj, det er da totalt sødt af dig. TAK skal du have. Vi ses i morgen.

Pakkeposten: Jep, vi ses. Harjharj.


Hvad handler dét nu om?! Jeg er vant til sure postbude og elendig service, og så oplever man det her? Det er da konge service! (og så vil jeg ikke tænke for meget over, hvor han mon har mit telefonnummer fra). Måske han kan fornemme, at jeg VIRKElig har heppet på Post Danmark de sidste par dage, fordi jeg majet gerne vil modtage den pakke, han nu futter rundt med. Jeg har nemlig været slem og brugt de absolut sidste af mine restskatte-penge (og lidt til): 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Og eftersom jeg allerede har solgt min nuværende mobil, har jeg seriøst brug for at modtage pakken. Helst i går. Skal ned og sende den gamle mobil til køberen senere i dag, og efter morgenens oplevelse lover jeg at lade være med at stå i den laaaange kø og i smug at tænke, at Post Danmark enten smadrer pakken eller stjæler den, inden den når frem. For hvis købers postbud er bare halvt så serviceminded som 'mit', så skal den nok ankomme i fin stil.

6 kommentarer:

 1. ...eller også ved han hvor lækker du er og håber på du er single!!!

  SvarSlet
 2. Tøhø! Ja, det må klart være dét. Han har nok spottet mig, når jeg slæber Øglen og mine poser under øjnene ned ad alle trapperne og tænkt, at det kunne han slet ikke stå for... :-)

  SvarSlet
 3. FEDT når både Post Danmarks (og DSB) viser sig fra den side...

  SvarSlet
 4. Måske er dit pakkepostbud også mit. Han er vertfald totalt frisk og 'ha en rigtig god dag'-agtig. Og så hører han Dizzy mizz Lizzy meget højt i postbilen og spiller lufttrommer:)

  SvarSlet
 5. sikke en rar postmand! Sidst jeg fik pakkepost, var min pakke gået i stykker - tilgengæld var der to ekstra bøger i pakken som en anden så måtte mangle :-S Bøgerne blev afleveret på posthuset og forhåbentlig fandt de deres rette ejer.

  SvarSlet
 6. Min første tanke, der var da en smart måde at finde ud af, hvornår du ikke er hjemme, så de lige kan besøge dig uden at blive forstyrret og måske lige rippe lejligheden lidt undervejs....
  Jeg ville nok blive meget mistænkelig ved sådan en samtale....

  Det ville svare til, at du på telefonsvareren siger, "Hej, jeg er i sommerhus - bare kom og rip min lejlighed nu"...

  Men hvis han blot er en meget flink pakkepostbud, så er det en VILD FLINK een af slagsen! Men eftersom det ikke lige er normalt standard, så bør man faktisk sætte lidt spørgsmåltegn ved det... Hvis man ikke lige kender ham.
  Hvis det lyder for godt til at være sandt....

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...