søndag den 11. april 2010

Hva' deeeeet!?!

Hva' deeeeet? Hva' deeeeeet? Se! Hovvv! Hva' deeeeet? Ohh... Hva' deeeet? Gøjgøjgøj... hov! Hva' deeeet? *gentages ud i det uendelige*

Det er ikke de lange sætningskonstruktioner, Øglen er ude i, men det er simpelthen så hyggeligt, at hun er begyndt at tilsætte et par 'rigtige' ord til hendes hopelandish-agtige ordforråd. Hun bliver stor, gør hun. Det er længe siden, hun har sagt tak (utaknemmelige skarn), men det kommer forhåbentlig igen engang...

I øvrigt ser det ud til, at Øglen har frigjort sig fra sin højtelskede sutteflaske med dertilhørende modermælkserstatning. Jeg troede ellers ikke, at det ville ske før omkring hendes konfirmation, men nu er vi på fjerde aften uden godnatbajer, og det ser ikke ud som om, hun savner den. Har endda testet hende for at se, om det bare var en fiks idé, men den blev afvist på det bestemteste. er man så blevet stor, eller hvad?!? (Har jeg i øvrigt lige jinxet det ved at skrive om det?! I så fald kan I godt regne med, at indlægget bliver slettet igen)

5 kommentarer:

 1. Dooooorr pige! (Og ja, det har du jo så nok)

  SvarSlet
 2. Det går så stærkt! Vildt, vildt, vildt at hun kan tale og bruge ord nu!

  Herhjemme kører Julie med 'mam mam mam' som både betyder mad og mor :D

  SvarSlet
 3. "gøjgøjgøj" - det må altså virkelig være universal baby/børnesprog... Det er i hvert fald hvor vi er med en på 4½ måneder.

  SvarSlet
 4. Ja, er det ikke bare fantastisk det der sprog? Man får det største smil på læberne ved det mindste og mest mystiske ord :-)

  SvarSlet
 5. Det er nemlig bare hyggeligt med den slags småbørnesnak. Og vent du bare et par år, så snakker hun nok KONSTANT ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...