søndag den 18. april 2010

Mere weekend, tak!

Er der nogen, der har en weekend til overs?! Måske bare en halv? For så vil jeg gerne have den. I dag, helst. Så jeg ikke behøver tage på arbejde i morgen, og så denne skønne weekend bare kan fortsætte. Har virkelig kamphygget mig og set op til flere søde veninder, det er alt for længe siden, jeg sidst har set. Har drukket spande af latte, gået lange ture med Øglen og ligget på sofaen arm i arm med Ham Den Dejlige. Og kirsebærret på toppen var, at jeg i dag har gramset på et drengebarn, der på det nærmeste lige var kommet ud af ægget.

Awwwww, altså. AV mine æggestokke, siger jeg bare. Magen til lille smuksak skal man da lede længe efter, og det er meget heldigt, eftersom han er Øglens fremtidige dansepartner og forhåbentligvis kæreste. Den nybagte mor (som ovenikøbet er en af verdens tre sjoveste, så forventningerne til drengebarnet er høje allerede fra begyndelsen) og jeg har i hvert fald skumle bagtaler om noget med noget arrangeret ægteskab, når den tid kommer.

Jeg havde helt glemt, hvor små sådan nogle nye babyer er. Synes egentlig stadig, at Øglen er lidt lille, men hun er jo direkte monstrøs i forhold til dansepartneren. Men så kan hun til gengæld en hel del mere, end en helt ny smålling kan. Se, fx. Og råbe højt på Klingon (HDD sværger på, at hun sagde "Chewbacca" tidligere i dag). Og kravle. Og alt muligt andet fantastisk. Alle disse færdigheder tilsammen udgjorde dog en noget trist afslutning på weekenden for Øglens vedkommende, for midt i en heftig fangeleg med undertegnede, gokkede hun underansigtet, inkl. sut, ned i gulvet, og pludselig var der bare dømt blodbad. Det er første gang, Øglen bløder, så det var lige før, jeg blev mere forskrækket og ked, end hun gjorde. (Men også kun lige før...) Heldigvis skulle der bare halvanden SunLolly og lidt putteri til, før hun var god igen, og nu er HDD ved at lægge hende til at sove. Overvejer at omdøbe hende til Angelina Jolie med de hævede læber, hun har fået. Men det er måske så drastisk igen - hævelsen falder forhåbentlig snart...

Håber, at I derude også har haft en dejlig weekend, og at I ikke har været alt for berørte af Island, aske, vulkaner, stillestående lufthavne og lignende.

PS: Vil lige have lov til at blære mig lidt. Nu har jeg haft denne her blog i omkring 1 år, og den er muligvis en af de mindst kreative blogs overhovedet i hele Blogland. (Muligvis fordi jeg er temmelig ukreativ). Menmenmen. Se nu her, hvad jeg har flikket sammen til den spritnye dansepartner. Ét styks skævt, men hjemmenørklet, tæppe. Hva'ba'!!!

5 kommentarer:

 1. Ja, nu kan man faktisk godt se fornuften med arrangerede ægteskaber, ik?! Vi har også planer om, at Carla skal begynde til dans til efteråret sammen med et rigtig godt parti af et vennepars søn ;)

  SvarSlet
 2. Hej A.
  Så fint tæppe.
  Ang. babyer, der går i stykker for første gang i deres liv. Det er frygteligt. Hjalte og Gustavs første gang var også læbe/mund.
  Halfdan gjorde det noget vildere... Fingeren du ved. Puha, det er ikke til at bære.
  Kh. M

  SvarSlet
 3. Det er bare så trist, når en god weekend er ved at være forbi. Men jeg glæder mig, det betyder nemlig sidste weekend alene for mit vedkommende. På fredag kommer de mine elskede drenge.

  Og øv øv øv med øglen og blod :-( JoJo havde sin første blodtur på sin 2 års fødselsdag, da han var i Zoo med mosteren. Godt moren ikke var der(??!)

  SvarSlet
 4. Nydeligt tæppe! Du kan jo godt (bemærk forbavselsen) :)

  SvarSlet
 5. Flot tæppe, det er du da sluppet godt fra! Overrasket over du allerede er skruk igen, men det er der jo kun en ting at gøre ved.
  Jo hurtigere man får de der unger efter hinanden, jo hurtigere flytter de også hjemmefra igen, så man kan få sin anden ungdom (og på pinlig vis forsøge at være ung kæk 50-årig) ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...