torsdag den 15. april 2010

Om løb og cykler

Er der nogen, der vil købe en krop? (Altså ikke på Skelbækgade-måden, men på "værsgo - her har du et stk. krop. Tag den venligst med dig og behold den, og efterlad venligst din egen"-måden).

Signalement: Hudfarvet (måske lidt blegere end gennemsnittet), blød (tænk franskbrødsdej), omkring 147 cm høj (jeg har fraregnet omkring 20 cm til hoved). Intakt med to arme og ben med dertilhørende hænder/fødder. Stand: slidt!

Er simpelthen så radbrækket i dag. Jeg er begyndt at løbe (igenigen), eftersom der lige pludselig ikke er så lang tid til juni, hvor jeg jo er kommet til at melde mig til det der Alt for Damerne-noget. Jeg har ovenikøbet lavet en aftale med Mette om, at vi skal løbe det sammen, for på den måde får jeg lidt sværere ved at løbe (høhø) fra aftalen, og eftersom jeg selvfølgelig har en interesse i, at en medblogger ikke ser mig hoste mine lunger op og/eller bruge 14 timer på at løbe 10K, så bliver jeg jo også nødt til at træne lidt (meget).

Min bror har anbefalet et løbeprogram, og det er jeg så godt i gang med nu. I går bød på 7 kilometers løb (inkl. lidt gang), og det kan godt mærkes i dag. Men der er vel ikke andet for, end at fortsætte. Gerne med en anden krop uden skavanker. Inden da skal jeg dog liiiige hjem fra arbejde - på skod-dårlig cykel, der har tendens til at frastøde sin kæde (det gjorde den så TRE gange på vej til arbejde i morges - så kan man godt blive pænt sur!). Er der nogen derude, der kan anbefale en god cykel, som ikke er alt for dyr, og som er til at holde ud at cykle 16-17 km på dagligt? Jeg tænker selv på en Raleigh Tourist de luxe, men jeg ved ikke, om den er for tung. Input anyone?

7 kommentarer:

 1. Sejt at du allerede er oppe og løbe 7km!!

  Jeg har en Von Backhaus cykel og den er lige i det tungeste i forhold til det jeg cykler nu, men jeg elsker den og har i øvrigt ikke råd til at købe en lettere cykel ;-)

  Prøv at tjek Classens Cykler - han har tid tilbud på cykler synes jeg

  SvarSlet
 2. Se, det er derfor jeg ikke har lavet løbeaftaler med nogen andre. Så slipper jeg også for at bruge luft på at snakke.
  Jeg har hørt om en ny slags cykel som skulle være rigtig god. Den er en blanding af en racer-cykel (let smalt stel) og en city-cykel (behagelig og lidt lækker). Ja, jeg tænker umiddelbart en racer med gedebukke-styr med sofa-saddel

  SvarSlet
 3. hm - jeg ville nok vælge en lidt mere sporty og lidt mindre oprejst cykel til det kilometerantal, men det er selvfølgelig en smagssag. Jeg har en gammel model af MBK Octane plus 7, den er jeg rigtig glad for, både til korte og lange ture. Gode gear og ikke alt for tung :-) Og husk at få det der smarte dynamo (navdynamo?), der sidder inde i hjulet og ikke giver nogen modstand men til gengæld giver rigtigt godt lys. Så ser de onde biler dig...

  SvarSlet
 4. Personligt er jeg stor fan af Kildemoes :)
  Og noget andet... var 10K det mindste I kunne tilmelde jer?

  SvarSlet
 5. Tak for tip om cykler, alle mand (kvinder).

  @Frederikke: Man kunne også tilmelde sig 5K, men jeg var bange for, at jeg ikke ville tage det alvorligt nok (læs: ikke lige gide at få trænet), hvis jeg 'bare' skulle løbe 5K. (Ikke, at jeg kan løbe 5K nu, men du ved...). Altså blev det til 10 - så bliver jeg nemlig nødt til at træne lidt seriøst inden...

  SvarSlet
 6. Puha, løb. I er fandme seje. Hvad angår cyklen, så skriv endelig, hvad du vælge, for jeg skal også på cykel shopping inden længe. Kh

  SvarSlet
 7. Hold op hvor er I altså vilde med det løberi - og så cykler du også så meget derudover! Virkelig godt gået!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...