lørdag den 3. april 2010

Påskeglad! (Og påskefraværende)

Så gik der da lige en uge. Eller lidt mere, endda.

Ville elske at skrive, at vi har lavet noget VILDT spændende, à la hængt ud med Erik og Annie (eller... vent lige lidt... ikke så spændende, dér) og/eller været ude at rejse, men det er ikke tilfældet. Derimod har vi dimset (lidt mere) i lejligheden (men mangler af uransagelige grunde stadig at male køkkenet), hygget igennem og været på familiebesøg. Og vi har passet (og gør det stadig) en Øgle, der har erhvervet sig en gedigen omgang 3-dages feber. Hun er helt varm og plettet, men humøret fejler ikke noget. Når hun er vågen, that is. For hun sover godt nok meget. I går sov hun middagslur i 4 timer. Det tror jeg faktisk aldrig, hun har gjort før. Men der er selvfølgelig en første gang til alting...

Nå. Men det er jo påske, og i den anledning har jeg været så heldig at modtage en superfin gave fra min Operation Påskeglad-påskehare. Vedkommende er anonym, og ud over, at det er en vældig prøvelse for mit nysgerrige jeg, så synes jeg jo også, at det er ærgerligt, at jeg ikke kan takke hende (jeg går ud fra, at det er en hende?!) ordentligt. Men det gør jeg så her på bloggen i stedet. TAK, påskehare!!!Det er nogle fine filtede æg, nogle karton-æg, der er pyntede fint, og så en bordløber, tror jeg nok. Eller hvad, påskehare? (Snedig måde at lokke hende ud af busken på, ikke? Foregiv, at du ikke er helt sikker på gavens funktion :-)) Det ankom forleden, lige inden vi tog på familievisit i et par dage, så jeg har ikke fået taget det i brug endnu. Men når jeg det ikke i år, når jeg det helt sikkert næste år. Og faktisk er det mit første påskepynt nogensinde. Waouw!

Nå, men jeg ville heller ikke noget særligt. Bare sige, at jeg stadig lever. Håber, I allesammen har det dejligt derude i det ganske land og nyder påsken i fulde drag!

3 kommentarer:

  1. Lucky you. Tænk at kende sådan en ukendt påskehare.

    SvarSlet
  2. Du er meget snedig. Og dejligt at du stadig findes. Rigtig god påske!

    SvarSlet
  3. Tillykke med påskeharen! Det var da nogle fine ting. :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...