torsdag den 22. april 2010

Skruk?

Nåmn, så blev man da lige faster i går. Til verdens sødeste (efter Øglen, natürlich) lillebitte pige, som kom ud i en gevaldig fart; ve-stimulerende drop omkring kl. 16, effekt af ve-stimulerende drop omkring kl. 17, levering kl. 17.29. Det shit kan hun bare, min svigerinde!

Hun blev leveret 10 dage før termin, men er helt færdigbagt og fantastisk. Jeg havde pasningstjans af storesøster hjemme hos den nybagte familie, så fire en halv time efter fødslen havde jeg æren af at se (og holde!) min lille ny niece. Fire en halv time efter fødslen... Det er altså rimelig hurtig ekspedit, må man sige. Men hvor er det fantastisk at holde sådan en ny lille sag.

Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, at der var nogle højere magter, der virkelig satte alle sejl ind på at gøre mig skruk. Først dansepartneren og nu niecen. Men jeg klapper hesten og minder mig selv om, at Øglen faktisk er ret lille endnu, og at jeg har mulighed for spædbarns-luuurve op til flere steder nu.

Nu er jeg jo også lige kommet godt i gang med det der løberi (prøver stadig løbe-gadgets på min telefon og har i dag fundet én, jeg aldrig mere skal bruge. Hvorfor skal det hele være så amerikansk?!), og så skulle det da være fordømt, hvis jeg skulle sætte det på standby med det samme pga. en graviditet. Næh nej - jeg venter. Der er jo også lige en jobsituation, der skal afklares først!

5 kommentarer:

 1. Tillykke med niecen!
  Vi har også et hold nære venner, der netop har fået deres første, og pludselig opdager jeg, hvor meget nemmere det er, nu hvor trolden er så stor og kan gå og alt muligt. Men så bliver det også ekstra fantastisk at se, hvor bitte-små de der unger er, når de er helt spæde.

  SvarSlet
 2. Tillykke med den lille til både dig og resten af de stolte i familien.
  Kh. M

  SvarSlet
 3. Yeah - tillykke med niecen og den nye kusine til Øglen.

  SvarSlet
 4. Tak for tillykkerne. Har lige set hende igen i dag - hun er stadig lige fantastisk (og lillebitte) :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...