tirsdag den 25. maj 2010

Arbejd' arbejd'

He. Så er man pludselig sådan en, der har fået et barselsvikariat. I den samme biks, som jeg er i i dag. Og i den samme afdeling - bare den del af afdelingen, som har mest med min uddannelse (og mit interesseområde) at gøre. Fra den dag min nuværende kontrakt slutter og indtil videre seks måneder frem, men sandsynligvis i 10 måneder i alt. Hva'ba'?! Det er da SLET ikke nogen dårlig start på ugen efter en skønskøn pinse, hvor vi har hygget, slappet af, hængt ud i Zoo og sovet længe?! (Tak, Øgle).
 
Så nu kan de dagpenge, der har ligget på lur, klar til at stække mit forbrug og generelt bare genere mig fra og med august, godt pakke sammen. Ha. Og jeg kan ånde lettet op ved tanken om, at jeg ikke skal gå hjemme fra nu af og ud i evigheden, fordi der er ca. 7 millioner ansøgere til de job, jeg går efter. Det er 'bare' et barselsvikariat, men det køber mig noget tid, og når barselsvikariatet stopper, har de 7 millioner ansøgere forhåbentlig alle fået job, krisen er slut, og jeg valser bare ind fra højre og napper drømmejobbet. Dream on...

Og nu vil jeg smide mine snart barselsvikarierende ben op på sofabordet, se noget CSI og nyde lyden af HDD, der pakker de varer ud, som det rare Superbest-bud lige har været med. For den lyd betyder, at jeg slipper for at handle i morgen. Ja, resten af ugen, for den sags skyld. Online dagligvare-indkøb holder hele vejen!!!

Håber, I alle har haft en dejlig pinse.

10 kommentarer:

 1. Fedt for pokker da!! Tillykke :-D

  SvarSlet
 2. Fantastisk, stort tillykke :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke søde.
  Det var da skønt at høre.
  Knuuuuus!

  SvarSlet
 4. Ih, stort tillykke! Så kan du lige puste ud nogle måneder endnu – det er da dejligt! (Det med at gå hjemme forever synes jeg nu alligevel ikke lyder så slemt – men det skal IKKE være på dagpenge, og ungen skal i en eller anden form for institution – men SÅ ville det også være skønt!).

  SvarSlet
 5. Aj, et stort tillykke. Så kan sommeren (hvis den da nogensinde har tænkt sig at komme!!) bare komme an.

  SvarSlet
 6. Tillykke med det! Det er så dejligt når uvisheden ind imellem letter lidt og man får lov at glane ind i noget fremtid og sikkerhed. :)

  SvarSlet
 7. Elsker forresten den lille Øgle-vom

  SvarSlet
 8. heeeeyy! Tillykke med det! fedtfedtfedt! Jeg elsker også SuperBest-lyden af manden som pakker ud. også lidt lyden af budet som er ved at hoste sine lunger op, på vej op ad trapperne med noget nær 10 liter mælk. he!

  SvarSlet
 9. Til lykke - hvor fedt! Glæder mig til at høre mere om det engang. Knus

  SvarSlet
 10. Tak for tillykkerne allesammen. Det er fedt og spændende og mega-travlt. Er tyvstartet lidt, for så kan den barslende nemlig lige nå at lære mig nogle tips og tricks, før hun går fra. I næste uge. Argh. Travlt. Gotta go!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...