onsdag den 12. maj 2010

Blogleg

Jeg er blevet tagget af fru Husmoder. Tror nok, jeg har fattet, hvad det går ud på, men hvis ikke, så må du lige rette mig, mkay Husmoder?

Morgenens nedtur:
At det mega-øspøsregnede, da jeg skulle ud af døren og på arbejde (og til et langt møde, hvor det ville være ræææægtig fedt at være nogenlunde tørskoet)

Udenfor mit vindue:
Er det en anelse mørkere, end det har været hele dagen. Men det er ok, for klokken nærmer sig de 22, og så er det helt naturligt med lidt mørke. Det er det bare ikke midt på dagen sådan en helt almindelig onsdag i maj. Skodvejr!

I mit fjernsyn kører:
De Unge Mødre *fløjter uskyldigt*. Overvejer om det er ved at lægge op til at fusionere med Luksusfælden - det er da i hvert fald en oplagt idé, hvis hende der den høje, nye, unge mor på kontanthjælp får lov til at købe den bil, hun er ved at prøvekøre...

Jeg vil gerne snart høre:
The Nationals nye album, High Violet, igen. F a n t a s t i s k!

Mit tøj er:
Det samme, som jeg har haft på hele dagen. Tights, shorts, varme strømper, en mønstret bluse og en cardi. Lyder ret grimt, når det sådan remses op, egentlig...

I dag skal jeg nå:
... heldigvis skal jeg ikke nå så meget mere, før jeg gerne må gå i seng. Det skulle da lige være et afsnit af det der Paradise. Men jeg HAR været flittig; har holdt halv fridag fra job (ahhh - og nu er det lang weekend. Endnu mere ahhhh!) og haft dejlige veninder fra Fyn og Jylland på besøg. Har grinet overdrevet meget og spist endnu mere, og generelt har det lige været, hvad jeg har haft brug for.

Men jeg vil hellere:
Faktisk kan jeg slet slet ikke komme på noget, jeg hellere ville have lavet end at hænge ud med de gamle homies, spise burgere på Pixie, shoppe, gå amok i kage og rå-sludre!


I vindueskarmen står der:
En rød, Foscarini Lumiere-lampe, en håndmalet skål (ikke mig, der har malet), en potteplante, som nægter at dø, og et "A" fra det gamle Arbejdernes Landsbank-skilt ved Hovedbanegården. Og en stikdåse. Mærkeligt.

Weekenden skal gå med:
En tur hjem til Øglens mormor og morfar. Mmmmm!

Morgenens optur:
At HDD kørte mig på arbejde i mega-regnvejret.

Det her billede, har I aldrig set af Øglen:Walkie-talkie girl :-)

Tror vist, at det er meningen, jeg skal tagge et par stykker nu, men hvad om I, der har lyst, selv griber stafetten? Jeg skal nemlig se mere trash-tv - og slå mave oven på al den mad, jeg har spist i dag...

2 kommentarer:

  1. Årh... Det lyder som om i har haft en lækker dag. Jeg ville så gerne ha været med, men brugte jo min fridag på at shoppe brudekjole til Linda i mandags! Man kan jo desværre ikke det hele. Ævævæv...
    Jeg kommer "der-over-af" i sommerferien. Det lover jeg.
    Møs.

    SvarSlet
  2. Hvor er hun super-dejlig på det der billede:) Du har fattet blogleg på samme måde som jeg forstod den. Det må være godt nok:) Og det lyder fannerrasme hyggeligt.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...