torsdag den 6. maj 2010

Sød musik

Nå, men apropos musik og at Øglen efterhånden har udviklet et tandsæt, der seriøst får hende til at ligne Rasmus Nøhr, synes jeg lige, at jeg vil dele et par strofer af ”Sød musik” med jer. Den har da bare den sødeste tekst! (Eller er det bare mig, der stadig ikke har fået styr på hormonerne, efter jeg har været gravid med Øglen?!) Og man kan (næsten) selv bestemme, om man synes, teksten handler om manden eller babyen… :-)

Du er violin,
Du smiler i søvne og gør natten fin
Og blander din snorken med måneskin
Finder mit bryst og putter dig derind
Åhåh

Du’ sangene jeg synger
Du’ tonerne, der strømmer
Du’ drømmene jeg drømmer
Du’ sød musik

Du er ro og stille fred
Du’ min store kærlighed
Du’ så meget mer’ end nogen aner

Intet i verden er som før
Mange flere farver og meget større
Ligesom sød musik

Du’ sangene jeg synger
Du’ tonerne, der strømmer
Du’ drømmene jeg drømmer
Du’ sød musik
Øglen med fint gebis

4 kommentarer:

 1. Åhr ja, hvor fint :) Er han egentlig far? Det ER da forældre-kærlighed. Suk :)

  SvarSlet
 2. Njjåårrhh. Hvor sødt og dejligt. Prøv lige at synge den sang for hende til hendes kon eller nonfirmation;)

  SvarSlet
 3. Synes godt om (både tøs, tandsæt og sang)

  SvarSlet
 4. Altså - smuk, smuk tekst...men jeg har altså noget med Rasmus Nøhr. Han er altså lige en tand for underlig til mig. Så du filmen om ham for nogle år siden?? Den var sq sjov - og udstillede ham totalt (set i mine øjne).

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...