mandag den 17. maj 2010

SE lige, hvad jeg har fået!

Af Marianne. Jeg var jo så heldig at vinde en foto-give away for snart længe siden, men fordi der gik flytning (og hverdag) i den, har jeg ikke lige været det hurtigste dyr i skoven, hvad angår indfrielse af præmien. Men nu! Nu er den i hus, og jeg er ét stks vældig glad og tilfreds moar. Hun ved, hvad hun laver, hende Cirkusprinsessen - også selv om Øglen viste sig at være hurtig som en ninja og meget hellere ville øgle over dvd-covere og æde Marie-kiks (hjemmebagte, uden sukker, med økologisk speltmel, eller... æh... host...) end at blive fotograferet.

Menaltså. Det blev til fine fine billeder alligevel. Prøv selv å se!Nu ved jeg jo godt, at jeg nok er lidt forudindtaget, men det er da en RET sød Øgle, er det ikke?!

13 kommentarer:

 1. Det er dejlige billeder - og jo, din datter er helt afgjort sød :-)

  SvarSlet
 2. Hun er simpelthen for lækker.
  Forresten vil du være sød at sende mig en mail på malenejahn(snabela)gmail(punktum)com, så jeg kan få din mailadresse igen. Min F****** hotmail er blevet hacked, så alle gamle mails og alle kontakter er blevet slettet og jeg modtager ikke alle de mails, der bliver sendt. Jeg er bange for jeg går glip af noget i polterplanlægningen.Nu har jeg i ren protest konverteret til gmail. Måske du også vil sende mig Kirstens adresse.
  Møs fra M

  SvarSlet
 3. Det er helt klart den sødeste ninja-øgle!

  SvarSlet
 4. Forudindtaget ville være en underdrivelse ;-)
  Men også helt forkert hvis du ikke var det, ha ha.

  Af en øgle og være er hun da ret sød :-)

  SvarSlet
 5. Hun er da mega cute den lille øgle :)

  Marianne er så god til at fotografere små hurtige størrelser, har selv haft fornøjelsen!

  SvarSlet
 6. Jo, sådan en øgle kan bestemt falde mere uheldigt ud ;)

  Tillykke med de skønne billeder :D

  SvarSlet
 7. Fantastiske billeder! Vi savner hende allerede!

  SvarSlet
 8. Hun er da sååå sød! Jeg er simpelthen nød til at lave en lignende fotosession med Johannes!

  SvarSlet
 9. Hvor er det en sjov lille grimasse hun har med det der lidt skæve smil med åben mund. Simpelthen så sødt! :)

  SvarSlet
 10. Det der er da den sødeste øgle ever!

  (bortset fra min egen, naturligvis :-)

  SvarSlet
 11. Ih, du fredsens, ser først disse billeder nu (er kommet totalt bagud pgr. af den dersens fødsel) – men hooold da op, hvor er det en sød øgle. Du burde altså poste nogle flere billeder af øgle-barnet så’n til daglig. Gud, hvor er hun nuser!

  SvarSlet
 12. Tak for de søde kommentarer om Øglen. Det varmer en moars hjerte :-)

  @Gravidgrahvad: Ja, det er en ret skæg grimasse. Er bange for, at jeg måske er skyldig i den - har selv et halvskævt smil - men det ser heldigvis væsentligt sødere ud på Øgle med Rasmus Nøhr-gebis...

  @Louise: Careful what you wish for - før du får set dig om, har jeg overplastret bloggen med babybilleder :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...