lørdag den 1. maj 2010

Triple A

- var det i øvrigt ikke noget med noget TV 2 og noget troværdighedsnoget back in the days?! Kan ikke helt huske historien, men det er også lige meget, for mine tre A'er har nemlig ikke noget med bander og andet gansta-agtigt at gøre. De står i stedet for Allergi, Arbejde og Altanbarnevogn, og dét er der altså ikke meget babyizzle street-cred over. Eller...


Aaanywho. Allergi, ik’å! Pollenallergi, altså. For S*TAN, hvor er det træls. (For ligesom at understrege, HVOR irriterende jeg synes, det er, har jeg anvendt et let omskrevet kraftudtryk i versaler. Jeg bander meget sjældent – også på skrift – så det er alvor, det her!) Dig og mig, birk. Udenfor. Nu! (Eller… indenfor, faktisk. Helst). 

Der var engang, hvor pollenallergi var noget alle andre havde. Men så, for et par år siden, gik birketræerne fuldstændigt amokka og DRYSSEDE pollen ud over det hele. Pollentællerne på DMI (zzzz!) kom totalt på overarbejde, og efter meget tælleri kunne de bedyre, at tallet var højere end nogensinde før, og at mange ikke-allergikere kunne risikere at blive allergiske efter at have været udsat for de absurde mængder pollen. Ja tak. Det fandt jeg ud af på den hårde måde, og lige siden har jeg været hårdt plaget hvert år, når der er birkesæson. Var ude at løbe forleden, og jeg troede faktisk lige et øjeblik, at jeg skulle dø dér. Hostede og spruttede og kløede i øjnene og var i det hele taget ikke mange sure sild værd. Har også flere gange været ved at klø øjnene ud, men nu er jeg endelig blevet udstyret med noget antihistamin. Mmmm... drugs!

Men altså. Pollenallergi. Rigtig ufedt i al almindelighed og på arbejde i særdeleshed. Fordi jeg forleden havde en ret vigtig præsentation. Med nogle chef-typer, der skulle piskes til at tage en beslutning pronto, samtidig med, at de skulle overbevises om, at jeg havde (har) fuldstændig styr på det projekt, jeg har gang i. Desværre bare lidt svært at køre totalt personlig gennemslagskraft-trip, når øjnene er løbet ned på hagen, og man nyser hele tiden. Så selv om det endte fint nok, var selve præsentationen ikke en af de ting, der vil gå over i historien for sin storhed. Jeg skyder skylden på den københavnske birke-bestand...

Og speaking of arbejde, så synes jeg lige pludselig, der er meget kort tid, til min kontrakt udløber. Da jeg kom tilbage fra barsel, syntes jeg, at der var evigheder til sensommeren 2010, men det er jo lige om lidt! (Der har vi det der tids-noget igen). Så jeg skal nok snart begynde at intensivere min indsats for at finde et nyt job. Har ellers sendt en del ansøgninger, men jeg har slet ikke fået hul igennem til jobmarkedet, så jeg gør jo nok et eller andet forkert. Ergo må min nye plan være at forsøge at kurtisere min nuværende arbejdsplads og få chefen til at ansætte mig – fast eller på forlænget kontrakt; I frankly don’t give a damn, som det ser ud lige nu. Og så er det, vi er tilbage ved pollenallergi-præsentationen, som ikke ligefrem understregede min uundværlighed. Men har trods alt et par måneder tilbage at gøre indtryk i, så jeg må håbe, at birke-sæsonen bliver vældig kort, og at chefen lider af mild  form for demens, der gør, at hun ikke kan huske de rindende øjne, snøvlende stemme og usammenhængende tankevirksomhed...

Det sidste A, som står for Altanbarnevogn, har ikke noget med noget at gøre. Det er altså hverken apropos Arbejde eller Allergi, men jeg ville have den med, for jeg har en fornemmelse af, at den kommer til at gøre en stor forskel i mit (vores) liv. For et par uger siden købte jeg en træt udseende Odder-vogn* i Den Blå Avis, og i dag er den så blevet indviet. Den er blevet slæbt op på tagterrassen, og efter at have hældt et par bamser, en dyne, en barnevognssele og andet godt i den, toppede jeg op med ét stk. yderst cranky Øgle. Hun protesterede voldsomt – i ca. halvandet minut, hvorefter hun faldt i søvn og sov i halvanden time. Ja tak! Jeg kunne så liste to etager ned, tænde for babyalarmen og spise bolcher og læse blogs. Noget af en forskel fra at trave hvileløst rundt på Østerbro, mens man venter på, at Øglen får sovet færdig…

Og nu kvækker hun i alarmen (bonus-A?!), så jeg er den, der er smuttet. Hav en dejlig weekend – det, der er tilbage af den – vi blogges ved.

*Nogen, der ved, om man kan friske en falmet barnevognskasse op på en eller anden måde? Med noget stof-maling (findes det?!) eller andet? For den er ikke for køn, som den ser ud nu...

3 kommentarer:

 1. Hurra for altanbarnevogn. Jeg håber, at det fortsætter :)

  Og nej tak til pollenallergi. Jeg er ramt af græspollen. It's a killer :(

  SvarSlet
 2. Jeg h a d e r pollen! Er selv ramt af græspollen og havde næsten lykkeligt glemt at det snart er oppe over... æv!

  Fedt at altanbarnevognen er et hit. Jeg ved ikke om man kan male barnevognen. Ellers kan man så ikke købe en rigtig flot voksdug og klistre på eller noget? Aj det ved jeg ikke om det vil være godt... Det var det bedste forslag jeg lige kunne komme med ;)

  SvarSlet
 3. Altanbarnevogne rocks.
  Ikke at jeg ved det fra personlig erfaring, vi har overdækket terasse til vores barnevogn, men jeg ved, at frisk luft bare gør noget ved børn (læs: får dem til at sove. Længe!)
  Tillykke med din altanbarnevogn, og god fornøjelse med al den tid du får til at spise bolcher og læse blogs i :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...