lørdag den 26. juni 2010

Ahhhhhhh!

Hej sommer!

Jeg ved ikke helt, om jeg tør tro på, at sommeren endelig er kommet, men solskin er solskin, og når det endelig er her, skal det f*nnarme også nydes. Så det er det blevet. I fulde drag.

Øglen og undertegnede - som ikke er i familie med Quasimodo, selv om vind og kjole gør sit for at modbevise det

Øglen har været på græs både i går og i dag, og (måske ikke overraskende) hun ellllsker det! Sidste nye hit er, at hun går tur med sin klapvogn - vældig smart, eftersom den lille diva på ingen måde gider sidde i den (til trods for - eller måske på grund af?! - gøgl og overtalelser fra far og mor). Hvis det ikke var for barnevognsselen, ville hun være faldet ud af den omkring 160 gange (mindst!) i dag alene, så vi takker et lyst hoved for i sin tid at have opfundet noget til at spænde små egenrådige bæster fast med.

Tagterrasse-sushi. Bemærk venligst ejendomsmægler-kigget til vandet ;-)

Billede lånt fra aok.dk

I går sneg HDD og jeg os op på tagterrassen med sushi (og dåseøl!), efter Øglen var blevet puttet. Længe leve fredage - og babyalarmer. At kunne sidde ovenpå Kbh og nyde solen og lytte til de ny-udsprungne studenter er faktisk slet ikke så dårligt (ok, de studenter, der havde en vogn med et horn, der lød som en luftalarm, var ret belastende, men dem, der bare hujede og dyttede almindeligt var meget hyggelige. Prøver at lade være med at tænke på, at det er 13 - TRETTEN - år siden, jeg selv blev student. Gisp!).

I dag har jeg så stiftet bekendtskab med Frederiksdal Fribad.  Bortset fra underlig mangel på puslepladser (der er ingen overhovedet?!), er det et helt fantastisk sted - superbørnevenligt (og derfor er det da også ret mystisk, at der ikke er så meget som et eneste lillebitte puslebord) og meget meget smukt. Så hvis nogen skulle komme på de kanter, kan det virkelig anbefales at slå et smut forbi.

 Billede er lånt fra http://www.be-fashionable.com/product.asp?product=1578

Indtil videre har jeg altså fået fyldt godt op i hygge- og soldepoterne. Forkælelsesdepotet er heller ikke gået ram forbi - HDD har givet mig både roser og de her fine øre(n)ringe. Ikke på grund af noget særligt. Bare fordi. *smeltesmelte*

Og weekenden er ikke slut endnu. En hel dag - forhåbentlig med masser af solskin - venter forude. What's not to like?! Håber, I nyder vejret - og hinanden. Vi blogges ved!

6 kommentarer:

 1. "Glæde" er det helt rigtige tag til det her indlæg! Og det smitter!

  Øgler på græs er det bedste. Min elsker det også, hun hjuler rundt med sin gorilla-kravle-teknik og æder bellis. Har du forresten dyrket marionetteatret i Kgs Have?

  SvarSlet
 2. "smiley-som-er-meget-misundelig-over-fin-tagteresse-og-fine-øreringe-og-forståelse-for-studenter-som-holder-fest-i-gaderne-til-langt-ud-på-den-lyse-morgen"

  SvarSlet
 3. Sikke en masse skønne ting at glæde sig over. Men jeg må tilstå at jeg selv med min bedste vilje ikke kan få øje på vandet - ikke engang med ejendomsmægler-briller på.

  SvarSlet
 4. gravidgravad: der er noget blåt midt bagest i billede. Det ligner mest et skilt. Tror det er det, som er vandet:)

  SvarSlet
 5. @Flo: Vi har stadig marionetteatret til gode. Er det et hit?

  @Husmoder: Du burde så meget være ejendomsmægler - det er nemlig helt rigtigt, at det blå bagest i billedet midtfor er vandet. Og selv om det ser ud, som om, der er 4907 km derhen, er der i virkeligheden kun omkring 100 meter... :-)

  SvarSlet
 6. Ja, mand, det er det hyggeligste sted i byen. Gratis og fuld af glade unger. Hver dag undtagen mandag, kl. 14 og 15. Viola er lige lidt for lille til at få noget ud af forestillingen, men hele stemningen og de andre børn er hun helt opslugt af. Jeg tror dog, Øglen, som jo lige er lidt ældre, sagtens kunne grine af dukkerne, de er virkelig søde og sjove....

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...