onsdag den 23. juni 2010

Forsigtig - der øgles!

Hvis der var nogen, der befandt sig i Indre By i dag ved 15.30-tiden, sådan omkring Nørreport, give and take, og spottede et kvindemenneske med en taske, en jakke, to cykelhjelme, et par begynder-sko, en lille thermojakke, et par shorts str. 80 og ét stk. skruphamrende mega-hysterisk Øgle under armen, jamn så var det såmænd bare mig.

Derudover slæbte jeg også på et par gevaldigt tunge øjenlåg, så alt i alt synes jeg egentlig, at jeg havde hænderne fulde - også i bogstaveligste forstand. Men det var Øglen aldeles ligeglad med, så hun vred og vendte sig og skreg af sine lungers fulde kraft (og det er RET højt, hvis nogen skulle være i tvivl). Da jeg skulle sætte hende i cykelstolen, mistede hun tilsyneladende fuldstændig evnen til at bøje i nogen som helst led i kroppen, og jeg lyver ikke, hvis jeg siger, at jeg seriøst havde svært ved at få hende sat ned og spændt fast - også selv om jeg selvfølgelig havde sat alle mine øvrige pakkenelliker fra mig. Ved stadig ikke, hvordan det lykkedes, men vi kom da hjem - under højlydte protester - og Øglen blev placeret i den nye ride. For det kunne jo være, at hun trængte til en lur?!

Apparently not!

Så hvis nogen var på Østerbro ved 16-tiden og spottede et par i deres bedste alder med en Croozer, hvis indhold skreg så højt, at man skulle tro, nogen var ved at begå et lillebitte mini-mord indeni den, så må I selv gætte, hvem dét var.

Humøret (Øglens) blev på ingen måde bedre af at komme hjem, og det eneste tidspunkt hun holdt op med at smide med ting (en Schleich-giraf gør rimelig nas at blive ramt af) og øgle rundt, var, da hun lige frådede 2 skiver rosa oksekød til aftensmaden. Kl. 18.15 øglede hun hen til sin soveklud (som også var blevet kylet rundt), forlangte at blive taget op, og begyndte med det samme at vinke, så vi tænkte, at det måske allerede var sovetid. Og det tog da så også kun 5 min. for hende at falde i søvn.

Ikke noget at sige til, at hun er lidt smadret efter at have sovet v i r k e l i g dårligt i nat (det endte med, at hun sov inde hos os, og det tror jeg faktisk ikke, hun har gjort, siden hun var 4-5 måneder gammel. Hun gider simpelthen ikke (øv!), men i nat var hun så ude af den, at det tilsyneladende bare ville være tæt på mor og far).

Håber MEGET på en roligere nat i nat. For det er ikke kun Øglen, der bliver træt af ikke at få sovet. Og humøret må egentlig også gerne være bedre i morgen. For da er det udelukkende mig, der skal stå for eftermiddagsunderholdningen, og det spår jeg bliver ret op ad bakke, hvis hun skal være lige så grumpy som i dag. Gad godt, at der var et tigerspring, jeg kunne skyde skylden på, men dén undskyldning forsvandt desværre efter 60 uger (eller er det 63 nu?!). Ærgerligt nok, faktisk, for det var altid en sikker vinder at ty til. Og det er nu så rart at kunne hænge surhed op på et eller andet (også selv om de der tigerspring aldrig har passet synderligt på Øglen).

Men så er der selvfølgelig den med tænderne. Så: det er nok, fordi der er en tand på vej, at hun er sur. Tror I ikke også? Hva' hva' hva'?

6 kommentarer:

 1. OMG - stakkels dig.
  Det var simpelt hen som at høre om Harald... åh, åh, åååååh...

  SvarSlet
 2. Altså, jeg tyr stadig til tigerspringsteorien, selv om Rullepølsen nu er over 2 år. Det er mit eneste halmstrå, og jeg nægter at give slip!

  SvarSlet
 3. Puha, sikke en dag! Sådan en havde vi faktisk også for et par uger siden. Dagen sluttede kl. 18.15, hvor han faldt omkuld uden at havde fået aftensmad - og sov til k. 8 næste morgen! Næste dag var han tilbage til sit glade jeg - TG. Men det er altså hjerteskærende med de dage. Og selvfølgelig er den Øglens glade jeg tilbage i morgen :o)

  SvarSlet
 4. Se lige bort fra tastefejl - jeg er åbentbart mere træt end jeg troede....

  SvarSlet
 5. Øglen er da klar på, øgleholde dig hele eftermiddagen i morgen. På den gode, dejlige måde:)
  Krydser fingre for at både Øgle og Krabbe sover godt i nat og ikke vågner klokken noget der rimer på sem...

  SvarSlet
 6. Åhhhhhh hvor jeg husker alle de forklaringer...og når man (som jeg) er på den anden side af helt små børn, så lyder de sjove. Forklaringerne. Som fra en anden verden. Søvnbehovet forbliver dog det samme (både for de 8-årige og deres mor). kh anette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...