tirsdag den 15. juni 2010

Gåååååå!

Det sidste indlæg handlede om løb. Og det her kommer til at handle om gang. For Øglen har lige taget sine første, stavrende skridt i dag. (På strømpefødder, så jeg kan ikke give de nye sko æren).

Var et smut hjemme hos farmor, og Øglen dimsede rundt som hun plejer. Kravler op på sofabordet, snatcher to fjernbetjeninger, kravler ned igen, tager en i hver hånd, rejser sig op - og går ud i køkkenet.

?!?!

What the what!?! Hvor kom dét lige fra? 10-15 skridt, som om det ikke var noget særligt. Så havde Gravidgrahvad alligevel fat i noget, da hun foreslog her, at vi bare skulle give Øglen en farveblyant i hver hånd ...

Nu må vi jo se, om det var en one-off, eller om det bare kommer til at gå ud over stepperne fra nu af. Det har jeg lidt på fornemmelsen, at det gør, for hun havde egentlig meget godt styr på teknikken. Men uanset hvad, kan emsige mødre i hvert fald godt flette næbbet fremover, hvad angår mindre gode råd til øgler, der ikke går endnu...

9 kommentarer:

 1. Hvor er hun go´! Ih, jeg kan lige se det for mig. Og det, på én gang, overraskede og stolte udtryk de får i ansigtet. Det er bare så rørende :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det fantastisk! Jeg glæder mig meget til at se det. Hun har selvfølgelig også taget tilløb til det i lang tid, men alligevel. Det er trods alt gået hurtigt fra at kunne gå ved en hånd, til hun kan klare det alene. Og du er nu fri for de master-mixere, der har kommenteret Øglens gang eller mangel på samme!

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint! Og ja, jeg kender faktisk nogen som helt bevidst benyttede sig af farveblyant-tricket, fordi de havde en unge, som egentlig sagtens kunne gå, men som nægtede at bevæge sig på den måde uden at blive holdt i hånden. Øglen har så bare taget det et niveau op ved at bruge fjernbetjeninger! ;)

  SvarSlet
 4. Ihhhh, fantastisk! Jeg skal slet ikke huske om jeg har kommenteret på dine tidligere gå/ikke-gå indlæg, men vores Johannes var 16 måneder inden han gik og det betød, at han var sikker på benene, da han besluttede sig at gå ud i verden.

  SvarSlet
 5. Hurraaaa! Totalt gå-agtige søde-Øgle! Så kan alle de sure Østerbroske-spelt-fi***r godt flette fileten!

  SvarSlet
 6. Tillykke, de første skridt er altid fantastiske.

  Har øglen været lang tid om at gå? Har jeg misset et eller andet der?

  SvarSlet
 7. Hvor ER hun sej!

  Jeg er sikker på, at hun så de flotte sko og tænkte, jeg må hellere se at komme ud af starthullerne, så jeg sådan for alvor kan komme ud og blære mig med dem :D

  SvarSlet
 8. Tillykke, Øgle, med din nye færdighed. Fantastisk! :-)

  SvarSlet
 9. Hrmpf - måske det bare var en one-off forleden? I hvert fald nægtede Øglen at lave gå-kunster, da vi kom hjem fra vuggeren i går. Og i morges var hun så træt, da vi skulle ud af døren, at hun kun ville bæres. Så faktisk har jeg ikke set hende gå siden i tirsdags. Men så har jeg til gengæld de næst-første skridt på video, såeh... :-)

  @Anna Lotte: Nej, Øglen har sådan set ikke været længe om at gå. Synes jeg. Men det er der ret mange andre, der synes. Bl.a. en dame, der syntes, at hun (uopfordret) ville give mig nummeret på en kiropraktor-type, der kunne hjælpe Øglen til at kunne gå. Og så har jeg bare fortalt lidt om det her på bloggen :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...