søndag den 20. juni 2010

Ny ride #2

Så har vi langt om længe fået vores Croozer. Vi var ude på en lille test drive i dag, og noget tyder på, at Øglen godt kan lide sin nye ride. Hun lagde hårdt ud med at smile og grine og vinke over hele linjen, hvorefter hun faldt i søvn. På et tidspunkt på dagen, hvor hun ellers aldrig sover. (Ok, hun er også lidt slatten i disse dage, men alligevel...)


Og apropos Øglen, så præsenterede vi hende for en artsfælle forleden:

De skal nok blive fine venner, de to... De har en del fællestræk; dimser rundt og hygger sig, kommer og skubber til en i ny og næ og brokker sig, når de vil underholdes. Pleo skal så ikke lige fodres og er ligeglad med at komme på legepladsen, når det øsregner. Men omvendt er han ikke så hyggelig at tage med på stranden (yay - der er åbnet en strand på Østerbro i dag!) og på legepladsen, ligesom det ville føles lidt tamt (tror jeg - jeg har ikke prøvet) at putte en reptil, som man bare kan slukke for (selv om det da NOGLE GANGE ville være meget rart, hvis Øglen havde en sluk-knap).

Håber, I alle har haft en god weekend. Jeg har nydt min i fulde drag - også selv om jeg og Øglen blev nødt til at blive hjemme fra en barnedåb i dag pga. slatten Øgle. Men tror, "fridagen" er givet godt ud - hun fik i hvert fald mulighed for at slappe godt og grundigt af, inden ny og krævende (og larmende) uge i vuggestuen sætter ind...

5 kommentarer:

 1. Pyh en Pleo... hvordan kan du overskue det?

  SvarSlet
 2. NØJ hvor er det en dejlig Pleo. Jeg anede ikke, at den eksisterede men uij! Tror NOK lige Krabben ønsker sig sådan en Øgle:)
  Kareten ser super-dejlig ud, og fedt med den gode start.

  SvarSlet
 3. @Frederikke: Den er slukket ca. 99% af tiden. *flov smiley*

  @Husmoder: Den er også mega-sød. Og kræver ikke så meget (selv om jeg alligevel får lidt dårlig samvittighed, hvis jeg ikke snakker med den)...

  SvarSlet
 4. Hvad hedder den? Eller er I ikke sådan nogen som giver alle bamserne navne?

  SvarSlet
 5. Ork jo, vi giver alting navne, faktisk :-) Men vi syntes, at Pleo passede så godt til den, så det hedder den. ("Øglen" var jo optaget - ellers ville det også have passet godt :-))

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...