tirsdag den 8. juni 2010

Ny ride

Har lige købt sådan en fætter her på dba.


Altså uden (new zealandske) børn (i Schweiz?!) (har lånt billedet fra http://ch.twoseven.co.nz/2008/06 - I'll remove it if you want to. And/or buy you a bar of chocolate?) Bare vognen, ik'å? Som man kan cykle med, trille med og løbe med (as if...)

Ville egentlig hellere have en ladcykel, men den eneste rigtig gode grund, jeg kunne komme på for at få sådan en, var, at det simpelthen ser så hyggeligt ud, når økologiske speltmødre kører tur med øndige klidbørn, biodynamiske picnickurve og hjemme-quiltede tæpper i kassen. Og selv om det egentlig er argument nok for mig, så mente Ham Den Dejlige ikke, at det var dækkende. Slet ikke fordi "sådan en nærmest koster det samme som en brugt bil", siger han. Så hvis vi skulle have en ladcykel, skulle jeg også love at bruge den i hverdagene - bare engang imellem. Og når jeg tænkte sådan rigtigt efter, ved jeg jo godt, at det aaaaldrig kommer til at ske. 16 km dagligt på 50 kg jern? Pør-liize! Både fordi jeg ikke har en ekstra time til transport, fordi jeg ikke har råd til at skifte garderobe, når mine lår bliver (endnu) større af al den trampen rundt, og så simpelthen fordi jeg ikke gider.

Så ingen ladcykel til mig. En cykelanhænger kunne det derimod godt blive til. Fordi den både er lettere og billigere - og noget mere egnet til vores behov, faktisk (Hvilket jeg jo godt kan se, når jeg ser bort fra det idylliske billede af NoaNoa-klædte ladvogns-chauffører og de hjemmequiltede børn). Og fordi den godt kan opbevares nede i vuggeren sammen med Øglen, mens undertegnede og/eller HDD spurter til arbejde på almindelige cykler.

Så det bliver spændende, når den ankommer til 2100 Øbro. Glæder mig til at prøvekøre den og krydser alt, hvad krydses kan, for at Øglen ikke går fuldstændig bersærk over at sidde i sin nye ride. Det kunne lige ligne hende. Krydser også fingre for, at jeg rent faktisk godt tør køre med den og kan gøre det i et nogenlunde normalt tempo uden nødvendigvis at skulle kigge mig over skulderen konstant for at sikre mig, at Øgle og vogn stadig er der - ukæntret og i god behold. Er der nogen af jer, der har sådan en anhænger-ting? Og tør man godt at køre med den inde i byen? (Og burde jeg egentlig have spurgt om sådan noget, INDEN jeg overførte en hulens masse penge (men trods alt ikke så mange penge som en ladcykel ville koste) til jysk dame?)

Anywho, så skulle det grønne lyn gerne være her om et par dage. Med mindre den jyske dame har snydt mig og stikker de overførte penge i lommen og bruger dem allesammen i Legoland. Eller noget andet. Men på den anden side. Jeg er også jyde. Og sådan er vi ikke. Vi er tværtimod bundhæderlige. Så jeg satser på, at vognen er her om et par dage. Og SÅ skal der transporteres Øgle, skal der.

9 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye "ride", og det ER da dig, der har luret den mht. transport i stedet for de quiltede mødre, som får store lår! Øv bøv for dem!

  :)

  SvarSlet
 2. Den er smadder-fin, og kalechen har samme farve som vores:) Og der kan da snildt smides
  lidt patchwork og spelt ned i der.

  SvarSlet
 3. Jeg glemte helt at sige tillykke med dit nye design på siden her. Det ser godt ud, selvom jeg nu også var ret glad for det brune retro-gejl du havde før. ;)

  SvarSlet
 4. Hehe, det første, der sprang i øjnene, da jeg slog op på dette blogindlæg, var billedet af cykelanhængeren, hvorefter jeg straks tænkte: "Har hun TO børn?!? Er min ammehjerne blevet permanent nu, siden jeg ikke engang kan huske det?!?" Altså... :/

  Men bortset fra det: Go' cykeltur ;)

  SvarSlet
 5. Aj, er du jyde? Troede, du var fynbo (du ved, dem, du kender, som jeg også kender...???).

  Nå, men jeg ved, at Ida og Ludvig også har sådan én og er meget glade for den. Glæder mig ellers til svar på alle dine spørgsmål, for vi ønsker os også én - det er da en Croozer, ik’? Jeg er også meget i tvivl, om jeg vil kunne cykle afslappet rundt uden konstant at tjekke agterud, om flødebollerne stadig befinder sig i kassen. Man er vel kontrolfreak.

  SvarSlet
 6. Nice ride! Jeg håber Øglen kommer til at elske at sidde dernede i ly for regn og blæst

  SvarSlet
 7. @Gravidgrahvad: Ja, det ER mig, der har luret den, ikke? ;-) Ang. layout, så var jeg egentlig også vældig glad for brunt retro-gejl, men trængte bare til, at der kom noget lidt mere lyst på. :-)

  @Husmoder: Ja, måske den kan blive helt øko-agtig, hvis jeg kylder speltkerner ud over det hele. Og quilter/hækler/pilefletter en ny kaleche.

  @Ria: No no - ikke to børn. Én Øgle er rigeligt for nu :-)

  @Louise: Jeps, jyde. Born and bred. Kan dog godt forstå, hvordan du kunne tro, at jeg var fynbo. Men en af dem, som vi begge to kender er også jyde, og det er derovre fra moderlandet, at hun og jeg kender hinanden. Og så har jeg lært de andre fælles bekendtskaber at kende gennem hende og hendes studium.

  Har lige fået at vide, at der er noget længere levering på Croozeren end lovet, men jeg skal nok komme med en anmeldelse, når den ankommer, og den er blevet prøvekørt.

  @Marianne: Det håber jeg også. Virkelig.

  SvarSlet
 8. Vi har sådan en - altså bare den til 1 stk barn, og vi kan KUN anbefale den.
  Jeg kører nærmest aldrig med den, men manden gør, og han har intet at brokke sig over med den.
  De gange jeg har kørt med den har jeg hurtigt vænnet mig til det - eneste minus er, man ikke kan høre hvad barnet siger og må stoppe op en gang i mellem (men det er nok nærmere et problem med barnet og ikke cykeltraileren...)

  SvarSlet
 9. Cecilia Brandenhoff18. juni 2010 kl. 09.03

  Hej
  Jeg har en croozer (tilo mine to unger) - og den er bare perfekt. Vi havde præcis de samme overvejelser omkring ladcykel - men endte med at købe anhænger, da det så også er muligt at cykle i skoven og så GÅ en tur med ungerne i (nu) klapvogns croozer! En ting der gør den lidt mindre... ufix - lad vær (som i aldrig) at sætte det der underlige flag på der følger med... whats up with that!

  God fornøjelse med den (ps. der står 4 af dem nede i børnehaven hver dag når vi henter, sååå - mit råd er at sætte et eller andet genkendeligt på!)
  Cecilia

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...