fredag den 13. august 2010

Ikke spor underligt

Nu er jeg jo efterhånden ved at være lidt af en connaiseur, når det kommer til legepladser i mit hood. Forstået på den måde, at Øglen har prøve-gravet en hel del sandkasser (pt. den absolut eneste legeplads-aktivitet, der har vundet indpas hos frøkenen) på og omkring Østerbro. Særligt én legeplads har fundet nåde for hendes kritiske sans, og det er - meget belejligt, og måske også grundet en del favoriseren fra mødrene side - den, der ligger tættest på der, hvor vi bor.

Så den har vi frekventeret en del. Derfor faldt det mig heller ikke særlig svært at genkende den, da Ann-Christine postede billeder af sine skønne tvillinger for nylig. På bedste cyber-stalker-manér fik jeg smidt en lummer "kommer I her tit"-kommentar, men det blev hun ikke skræmt af, så pludselig havde Øglen og tvillingerne en halv playdate på den lokale. Den blev ført ud i livet i går, og det (hvis jeg må bestemme egenrådigt, altså) bliver ikke den sidste. For det var da bare rætti hyggeligt. Og slet ikke underligt (syntes jeg). Og alligevel underligt, at det ikke er underligt, nu når man ikke kender hinanden. Men det gør man jo lidt alligevel. Synes altså, at konceptet Blogland holder.

...

Øh ja. Og Øglen hyggede sig forresten også. Tror jeg. Var generelt noget betuttet. Åd en del sand og sendte tvillingerne skeptiske blikke. Gav Ann-Christine en af tvillingernes sand-lege-ting. (Meget gavmildt barn, jeg har (!)) Skubbede lidt rundt med en plastic-bil og forsøgte at bryde ud af legepladsen. (Længe leve indhegninger). Mens hendes moar bare sad og sludrede. Hen mod slutningen tøede hun dog så meget op, at hun råbte "hejhejjjåh" (ved ikke lige, hvorfor hun er begyndt at putte et "jåh" bagpå "hejhejj"). Så jeg vurderer, at hun hyggede sig. Det gjorde jeg i hvert fald ...

5 kommentarer:

 1. Det lyder også rætti hyggeligt. Gad godt være med næste gang:)

  SvarSlet
 2. Tak for sidst :)

  Det var helt vildt hyggeligt og jeg synes helt klart vi skal gøre det igen, snart - med kaffe og forhåbentlig lidt bedre sommervejr.

  SvarSlet
 3. Det lyder da vildt hyggeligt! Det er bl.a. dét der er så sjovt ved blog-verden, man genkender en masse steder via billeder og beskrivelse - og føler jo nærmest at man kender hinanden :-)

  SvarSlet
 4. Næh, hvor skønt!
  Og ja, det her med at man kender hinanden og så alligevel ikke er altså lidt mærkeligt. Men det er vel også noget af det, der gør blog-universet så tiltrækkende?
  :)

  SvarSlet
 5. @Husmoder: Du skal da med næste gang! Du kommer bare, gør du!

  @AC: Selv tak for sidst :-) Stemmer også både på kaffe og bedre vejr næste gang.

  @Vevika og gravidgrahvad: Ja, man føler nærmest, at man kender hinanden. Og som du skriver, gravidgrahvad, så er det da bestemt noget af det, der gør blog-universet så tiltrækkende :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...