lørdag den 28. august 2010

Om at gå i små sko...

For ikke så længe siden, fik Øglen sine første, rigtige sko. Det var før, hun sådan kunne gå for alvor, og de har altså måttet lægge snude til en del kravleri. Og det kan ses! Der er slidt hul på begge sko-snuder, og efter hun er begyndt at spæne rundt, lægger man jo ekstra meget mærke til det. Desuden var str. 19 efterhånden ved at være lige det mindste til hende, så det var jo hele to gode anledninger til at shoppe lidt sko.

Nu er det sådan, her på matriklen, at jeg ikke er den eneste, der er interesseret i sko. HDD er også ret vild med fodtøj - så vild faktisk, at han vist er ved at have overhalet mig i antallet af sko. Fordelen er, at han sagtens kan forstå, når jeg igen bare MÅ eje et par sko - ulempen er, at der er mange sko til at kæmpe om den forholdsvis sparsomme plads i lejligheden. Dog er HDD's sko allesammen mere eller mindre ens - han samler nemlig på PUMA-sneaks - så de kan 'stables'; det er straks lidt sværere med ukurante sko som stilletter, sandaler, støvler, m.fl.

Nå. Men HDD. Interesseret i sko. Derfor gav jeg ham til opgave at finde et par sko til Øglen. Havde bare to krav: de skulle være i str. 20, og der skulle være plads til en lille, buttet øglefod. Og vips, ankom dette par til adressen for en uges tid siden:


Øglen er allerede forelsket i dem, og den første dag nægtede hun at tage dem af. Det vil hun dog gerne nu, for et par senere ankom de her med posten:


HDD var lige 'kommet til' at købe et par mere - fordi de simpelthen er for søde, som han sagde. Og det kan jeg egentlig kun give ham ret i. Støvlerne er dog købt i en str. 21, så Øglen har noget at 'vokse ind i', men det forhindrer hende ikke i stolt at spankulere rundt i lejligheden med dem på.

Så fra kun at have ét par - slidte - bittesmå sko, ser det ud til, at Øglen er ved at starte en lille samling. Måske hun en dag når op på siden af sin far, når det kommer til antal sko. I så fald bliver vi nødt til at flytte, for så er lejligheden simpelthen ikke stor nok...

3 kommentarer:

  1. Shit, de er søde de sko! Baby/børnesko er bare for kære. Johannes har et stort lager af Nike sko. Da vi boede i Lux lå der et outlet 1½ times kørsel derfra, hvor et par sko kostede omk. 20 EUR. Vi har allerede fortrudt, at vi kun har købt frem til str. 24.

    SvarSlet
  2. Nårh, hvor ER de altså søde. Små bitte sneaks. Sejt!

    SvarSlet
  3. Nårh, hun bliver street-cool, hende Øgle :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...