søndag den 22. august 2010

Thank you for the music

Var til bryllup i går. Hos min skønne skønne veninde. Der blev danset og grinet, sunget, skålet og grædt. Der var gensyn med dejlige veninder, som jeg ser alt for sjældent, og der var dikkedikken af lille ny baby, som jeg har glædet mig til at se, fra hun kom til verden for små to måneder siden.

Bruden var smuk! En drøm i tyl på den moderne måde og så lykkelig, at det fik tårerne frem allerede i kirken. Og hvis man ikke snøftede lidt i kirken, så gjorde man det i hvert fald, da hun sang 'I'm yours' til sin mand til festen om aftenen.

Kunne heller ikke holde bevægelsen ude af stemmen, da jeg skulle holde min tale til bruden, men det gik så fint alligevel, og hvis man ikke må være bevæget til bryllupper, så ved jeg snart ikke. (Og trods alt blev jeg ikke lige så bevæget som en af min brors venners kæreste, der græder så meget til bryllupper, at hun ofte må eskorteres udenfor og trøstes af nogle af de forsamlede...)

Nu sidder jeg i sofaen - træt (og stadig lidt tudevorn) - og venter på, at HDD kommer retur fra farmor med ét stk. Øgle. Som skal have så meget opmærksomhed, hun orker. Synes, det strider lidt mod alting sådan at få hende passet en stor bid af weekenden - der jo burde være det tidspunkt, hvor vi for alvor har tid til at lege og være sammen som familie - men nogen gange er det bare nødvendigt at få hende passet. Og jeg synes egentlig, at brylluppet i går var en rigtig god grund.

 Nu med kjole-outfit, specielt til dig, Louise :-)

Til daglig har jeg både hoved og fødder, men hovedet har jeg beskåret af (længe leve semi-anonymiteten), og fødderne kom af en eller anden grund ikke med på billedet. Kan berette, at jeg havde karamel-farvede Gardenia-stilletter på, selv om jeg egentlig havde indkøbt et par Pedro Garcia-satinstilletter specielt til lejligheden. Nænnede dog ikke at udsætte dem for et havebryllup, da jeg så vejrudsigten, så de må komme på en anden gang.


12 kommentarer:

 1. ... aj, altså, selvfølgelig kun hvis du har lyst til at vise den, forstås. Skal jo ikke sidde her og kommandere ...

  SvarSlet
 2. Husk nu billedet af kjolen, ing? Din, altså! ;-)

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig skal man give ungerne så meget opmærksomhed som muligt - især i weekenden. Men det er nu heller ikke så tosset at få dem passet lidt... :)

  Og ja, jeg er da også altid frisk på at se en kjole :D

  SvarSlet
 4. Lige præcis sådan skal bryllupper være. Min søster blev gift i torsdag på Mauritius, hvilket jo vil sige uden mig. Men selvom jeg ikke var der fysisk, var jeg nu alligevel temmelig tudevorn hele dagen bare ved tanken om hendes (og hendes kærestes) lykke...

  Og hvem vil forresten ikke se en lækker kjole?!

  SvarSlet
 5. Lyder som en helt fantastisk fest. Kender godt den der fornemmelse med pasning, men alle overlever som regel ;o)

  SvarSlet
 6. Smuk kjole og dejligt bryllup, lader det til. Jeg bliver også altid så rørstrømsk, at jeg bliver helt pinlig over mig selv. Helt ærligt, så tuder jeg også til barnedåb! Kirkerummet påvirker altså mine tårekanaler...

  SvarSlet
 7. Ajmen prop en dame i en kjole og et stort smile, lige meget hvor - så tuder jeg. bryllupper altså!
  Virkelig flot lækkerlækker kjole!

  SvarSlet
 8. Så fin!
  Jeg kunne faktisk godt tænke mig at se et billede af de der stilletter, som du ikke fik på!
  (har i øvrigt også kvababbelser over, at tøsen skal passes så meget i de her to weekender med bryllup - hun er jo liiige startet i dagpleje. Men til gengæld har hun været syg i dag og i går, så nu får vi taget lidt revanche mht. tid sammen...)

  SvarSlet
 9. Lækker kjole..

  Så lige et billede fra brylluppet - de så dælme fine ud, gid det var mig der havde været der ;-)

  SvarSlet
 10. Så er kjolen der, Louise-pigen :-)

  @Rie: Sætter et billede i indlægget med skoene. Mine er lidt lysere (mere karamel-farvede), men det er den samme model. Hav et dejligt bryllup lørdag, og hils dem jeg kender. Er tøsen blevet rask?

  @Marianne: Tak. .-) Ja, hun er fin, bruden, ikke? (Går ud fra, det er på FB, du har set billedet? :-)) Det var også et DEJLIGT bryllup, altså.

  SvarSlet
 11. Åh - så fine sko! Det var endnu et dejligt bryllup i går.... (har først set kommentaren søndag, så har ikke hilst nogen)

  SvarSlet
 12. Iiih, altså, neeej, hvor ER den bare flot! Og så’n totalt sommerlig og frisk – jamen, det var jo lige sådan en fætter (kusine), jeg havde brug for for et par lørdage siden, for fanden. Tækkelig er den også, samtidig med at den er smart og moderne – vi fruer bør jo ikke skeje for meget ud i vores påklædning, har jeg ikke ret? Nøj, altså, du forstår bare det der med at få fat i de rigtige ting, en evne jeg misunder dig. Tak for kigget! :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...