onsdag den 15. september 2010

MIR

"Mir. Mir. Mir. Miiiiiiir!" Det er det gennemgående ord, der smadrer ind i vores trommehinder hjemme på matriklen for tiden. Og med mindre jeg har taget helt fejl og slet ikke har opdaget, at Øglen er en russisk astronaut i forklædning, så betyder det "MIN!" (Håber for hende, at hun på et tidspunkt urer forskellen på "r" og "n", for ellers forudser jeg forståelsesproblemer for hende senere hen...)

Vidste jo godt, at vi næppe slap uden om "min"-fælden, men oh my g*d, det kan være belastende. Hvis Øglen er i ondt lune, er det ALT, der er "MIR!" - lige fra opvaskebørsten (be my guest, men så du også vaske op, altså) til alle! spisebordsstolene.

Fair nok, at hendes putteklude (plenum - har anskaffet et par backup-klude efterhånden) og yndlingsdukke er Øgle-territorium. Man behøver trods alt ikke dele alting. Men frygter virkelig, at hun bliver sådan en lille bestemmerfrans, som ingen gider lege med. (Hun er i øvrigt også begyndt at løfte pegefingeren, når jeg gør noget, jeg ikke må - iflg. Øglen, altså. Guderne må vide, hvor hun har dét fra, for sådan gør hverken HDD eller jeg, så vidt jeg ved).

Så på bedste pædagogiske vis er vi gået i gang med at forklare hende, at hun altså skal dele hhv. legetøj / spisebordsstole / opvaskebørste / mm. Det virker ikke en sk*d. Men måske en dag...

5 kommentarer:

 1. Hihihi... Men enig, det er sk*de irriterende at høre på, men for os andre er det altså rimelig sjovt at høre/læse om.

  Johannes bruger også den der løftede pegefinger og siger "no, no, pas". Det er stort set det eneste franske der er tilbage i ham og det er faktisk frygtelig sødt.

  SvarSlet
 2. Sidder og storgriner og kan lige se det for mig og kan simpelt hen ikke huske, at det var sådan med Gustav... ;)

  SvarSlet
 3. Hun er en russisk astronaut! "Mir" betyder jo "fred" på russisk. Så mon ikke det er det, hun råber!

  SvarSlet
 4. Sikke en fin ny side du har fået, i øvrigt. Lidt efterårs-agtigt med trækfugle og sådan noget.

  Og ja, kender det alt for godt. Og jeg synes heller ikke det virker til, at konceptet "dele" trænger ind - overhovedet!!

  SvarSlet
 5. @Vevika + Frederikke: Jeg er glad for, at det kan få andre til at trække på smilebåndet. Derhjemme giver det efterhånden 'kun' tics :-)

  @Nonna: Joda. Det er da det, hun råber. Så skal hun bare lige fange, at definitionen på 'fred' ikke altid rimer på råberi :-)

  @GG: Tak for side-ros. Helt tilfældigt med trækfuglene, dog - syntes bare, at de var fine :-)
  Hvis du finder en opskrift på, hvordan man får små øgler til at dele, så vil jeg gerne låne den, m'kay? :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...