tirsdag den 14. september 2010

Nemlig!

Jeg har været Superbest utro. Med nemlig.com, og jeg har overhovedet ikke dårlig samvittighed. Jeg tror faktisk, at det kan udvikle sig til noget varigt. Det var ovre ved Husmoder, jeg fik idéen til at søge andre græsgange, og første date foregik her til aften. Daten ankom til tiden og til døren - båret af to prustende stakler, der vist godt kunne have tænkt sig, at vi boede i stueetagen i stedet for på 4. "Men det skal bringes helt til døren", prustede den ene. "Ellers går idéen jo af det". "Nemlig", kunne man så fristes til at sige...

Varerne var der allesammen. Lige bortset fra det økologiske rødkål, som jeg var blevet ringet op om tidligere i dag. De kunne desværre ikke skaffe det, sagde damen. Selv om de havde forsøgt sig 4 steder. Ok, så. Så klarer vi os uden. Men god service, dér.

De har også billige bleer. 75 kr. for 50 Pampers. Det er da billigt, er det ikke? Og det bedste af det hele var, at der var en plade Marabou-chokolade med i kassen. Som gave fra nemlig.com. De ved da LIGE, hvilke knapper, de skal trykke på.

Så Superbest: Det var hyggeligt. Tak for den tid, vi nåede at have sammen. Det var hyggeligt. Men nu er du blevet udskiftet med en yngre model. Som ovenikøbet er billigere og har mere at byde på. Tak til Husmoder for at facilitere bekendtskabet...

4 kommentarer:

 1. Ja, de er NEMLIG bare gode - jeg fik første besøg i mandags og kan kun tilslutte mig WOW de sender lige en plade Marabou med som gave...dét kan vi li';) Og bleerne er super billige derinde - gad vide om de altid er det?

  SvarSlet
 2. Det var da simpelthen så lidt. Jeg havde så ikke fattet at det der chokolade som pludselig stod i skabet, var en gave. Nåemmen så tak, Nemlig:)

  SvarSlet
 3. Får man mon chokolade hver gang man bestiller eller kun første gang? Desværre leverer de ikke i min del af udkantsdanmark. :(

  SvarSlet
 4. @Mille: Ved ikke, om bleerne altid er så billige, men man kan jo have lov at håbe :-)

  @Husmoder: Haha - du troede simpelthen, at du selv havde bestilt chokoladen, eller hur?

  @GG: Jeg glæder mig til at finde ud af, om man får chokolade med hver gang. Indtil videre har jeg kun bestilt en enkelt gang. Krydser fingre for, at de begynder at levere i din del af udkantsdanmark, for det er et ret stort hit...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...