mandag den 27. september 2010

Tillykke med mig!

Veeeerden ku' bli' så smaddersjov, hvis du vil - der er jo NOK af ting at glæde sig til! ALLE FØDSELSDAGE, DET ER GLADE DAGE - tralalalalaaah *mumlemumle* og et TILLYKKE MED MIG!

(Er jeg den eneste, der kan huske det helt igennem fantastiske tv-program fra 80'erne engang, som handlede om børnefødselsdage? Man kunne få en idé-bog til, hvad man kunne lave til fødselsdage, og der var også et sanghæfte med. Ovenstående brudstykke af sang er desværre det eneste, jeg kan huske sådan næsten helt i detaljen; melodien er up-tempo og temmelig kæk, og så skal den helst råbe-synges).

Nå. Fødselsdag. Min. I lørdags. Jeg blev 25. Eller noget. *Fløjter uskyldigt*

Men age is just a number, don't you STOP having fåååååån, som New Kids on the Block sang engang i 90'erne. Så hvor gammel jeg blev i weekenden, er ikke det vigtige. Det vigtige er, at ham her flyttede ind!


Helloouwww, siger jeg bare! Længe leve verdens sødeste kæreste, der i stedet for at håne en for at skrive fuldstændigt ublu ønske på ønskesedlen, går ned og køber det. I like!

Hillier Hobo flyttede ind sammen med en masse andre lækre sager, og jeg kan slet ikke vente med at tage det hele i brug (faktisk har jeg et nyt, skønt tørklæde på i dag - curtesy of min mor (og far. Men jeg tvivler på, at han har valgt det). Og en Essie-neglelak i en fin gråbrun. Læææænge siden, jeg har haft tid til at tage neglelak på). Nu skal jeg bare forvisse mig om, at nyankomne Hillier og de to gamle kendinge Sophie og Bayswater kan enes. Men mon ikke. Også selv om de jo er vidt forskellige. Den ene sort, den anden lys og den tredje midt i mellem. Så bliver det vist ikke mere politisk korrekt.

I øvrigt vil jeg gerne plædere for, at man har fødselsdag noget oftere. Ikke kun fordi man får stakke af gode gaver, men fordi man får lov til at tilbringe time- og dagevis i selskab med familie og gode venner. Og spise kage. Masser af kage! Bagte en særligt uartig en af slagsen til begivenheden, og jeg kan kun sige, at det burde alle unde sig selv - fødselsdag eller ej.

Håber, I alle har haft en dejlig weekend!

10 kommentarer:

 1. SUUUK, hvor er den smuk!
  Det lyder som en ganske lækker og ualmindelig dejlig dag, tillykke med dig :)

  SvarSlet
 2. KÆMPE STORT TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN. Skønt at du havde en god dag og med mange gode gaver :)

  SvarSlet
 3. Tillykke tillykke tillykke.
  Sikke du er blevet fejret :-) Med super fed taske og uartig kage. Så bliver det vist ikke meget bedre.
  Åh, den er fed den taske der.

  SvarSlet
 4. Kæmpe tillykke! Det lyder som en dejlig dag, og nogle skønne gaver. Jeg ved ikke en fløjtende fis om tasker, men den ser da fin ud, den der. ;)

  SvarSlet
 5. Tillykke og sikke en lækker lille sag du har skrabet til dig :-D

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen søde og undskyld jeg glemte dig....
  Bedre sent end aldrig (siger hende der altid glemmer fødselsdage...)!
  Kh. M

  SvarSlet
 7. Tillykke! Regner med at få lov at møde din nye best buddy på fredag. Måske bliver jeg lidt misundelig. Jeg har dog min egen, som jeg fik af min elskelige mand for et par jule siden. Sikke nogle vidunderlige mænd, vi har. Tillykke med den og med dig!

  SvarSlet
 8. Åhhh, tillykke både med fødselsdag og taske. Det er bare ikke noget bedre end at få gaver, som man simpelthen bare ELSKER.

  SvarSlet
 9. Et forsinket - men meget stort tillykke med fødselsdagen - og da ikke mindst med din fine nye taske.
  Jeg ELSKER den, men jeg kan vist faktisk ikke helt forsvare at invitere flere ind i mit garderobeskab lige pt, desværre!

  SvarSlet
 10. Tak for tillykker og for søde kommentarer om min nye bedste ven. Den labber det i sig :-)

  @Malene: Ingen grund til at undskylde. Jeg er selv en hat til at huske fødselsdage. Også selv om (hvis jeg altså husker korrekt for en gangs skyld), at I kan holde 2-i-én fødselsdag hjemme hos jer i januar. Glemmer det alligevel. Flot (!) Måske jeg bare skal sige tillykke med dig og G på forhånd) - selv om mindsten har fødselsdag inden så længe...

  @Lisbeth: Kender godt det der med ikke helt at kunne forsvare at invitere flere tasker (eller noget i det hele taget) ind i garderobeskabet. Hvem, der vandt i Lotto...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...