søndag den 31. oktober 2010

Alene hjemme

Disclaimer: Dette indlæg har ikke noget at gøre med filmen med ham der barnestjernen med det underlige navn, vel. Ham der Macalakula Malukaly Macaulay Culkin. Hårhåhhr, jeg syntes, jeg var sej til det der English, da jeg lærte at sige hans navn [Makå:læi Kålkin], dengang i 1990, hvor Alene hjemme var det nye sort. Det har derimod noget at gøre med aftenens status på 210Ø.

HDD er nemlig skredet. Til noget med noget Niels Skousen (og før nogen spørger, så er HDD ikke 419 år gammel. Selv om man skulle tro det. Han fylder godt nok år i morgen, men han påstår, at han kun bliver 32). På Loppen. Sammen med en ven, der heller ikke er 419 år gammel. Selv om man også kunne foranlediges til at tro dét nogle gange. Som fx i aften. Men så er det jo godt, at morfar og morfar har hinanden.

Øglen og jeg er altså alene hjemme. Og Øglen sover, hvilket hun har gjort siden omkring 18.30, hvor hun iført perlekæde, natdragt og gummistøvler vadede gennem lejligheden ind på sit værelse, mumlende "hejhejjjj dag". Så er man træt. Når man ikke engang gider brokke sig over, at man skal i seng.

Men jeg har så haft tid til at lave... ingenting. Overhovedet. Ud over lige at pakke HDD's fødselsdagsgaver ind. Så den har stået på sofa, De Unge Mødre, computertid (i sofaen. Tihi-fnis - det må man nemlig ikke, når HDD er hjemme, eftersom vi i fællesskab har indført computerfri stue. Så jeg er totalt renegade regelbryder. Eller nåwet) og drikken urte-te. Fordi vi ikke har mere kaffe. !€%/+€# Hvad sker der for dét?! Det er da ikke cool overHOvedet at løbe tør for kaffe. Slet ikke fordi vi har sådan en Nespresso-sag og derfor bliver nødt til at købe de særlige Nespresso-dimser i den særlige Nespresso-biks. Som jeg ikke lige kan se mig selv komme forbi foreløbig. Grrrrr. Nå.

Urte-te it is, så. Og 2 skaldede stykker 80% chokolade. Fordi vi også er løbet tør for guf. Grrrrr igen! (Og inden nogen går igang med at være Helse-Elsede, så ER 80% chokolade bare ikke det samme som Marabou med daim. Uanset hvordan man vender og drejer den. Den er bedre for mig, ingen tvivl om det, og i morgen vil jeg sikkert føle mig voldsomt frelst (og måske endda RET tynd), men det er som bekendt nuet, der tæller, og i nuet giver 80%'en mig ikke andet end en øget trang til snacks, der er dårlige for mig). Den her alene hjemme-aften kunne SÅ meget have været planlagt bedre.

Apropos absolut intet, så har I her et billede af en meget dedikeret Øgle, der synes, at Alphababy, som Camsen gjorde mig opmærksom på eksistensen af, er et kæmpe hit. Og fordi jeg nu lige var i gang med billederne, så er der også et af et øjebliks zen fra tidligere i dag, hvor Øglen sov i klapperen, og jeg var ude at gå i noget natur. Ahhhh.


Der har i øvrigt ikke været så meget som et eneste lillebitte "twig or tweet" i vores liv i dag. Eller græskar. Eller uhyggeligt pynt. Udover det vi gik forbi på (u)hyggelige villaveje ude i naturen. Er man så en dårlig mor, når man ikke er gået amok med plasticedderkopper, syntetisk spindelvæv, hjemmesømmede trækors med afrevne 'hænder' under (really!) og orange mad? Og når man i øvrigt ingen planer har om at gøre det? Som i nogensinde?

6 kommentarer:

 1. Er Nespresso virkelig ikke så meget på beatet at man kan købe det online?

  SvarSlet
 2. Først, de der kapsler kan købes online. På deres egen hjemmeside??

  Den der orange dille er jeg heller ikke hoppet på, men jeg tror ikke vi kommer udenom den. Det bliver lige så naturligt som fastelavn for vores børn... Og i går havde de græskar snitning i vores gård. Det så møg hyggeligt ud!

  SvarSlet
 3. Jow, det er de faktisk. Men de tager en 50'er for at sende, og så bliver jeg lidt nærig, fordi jeg i princippet bare kunne trille forbi deres butik inde i byen. Problemet er bare, at jeg glemmer at tage forbi butikken hele tiden - og kommer så først i tanker om det sent, når butikken ER lukket. Så måske jeg bare skulle bide portoen i mig og se at få bestilt...

  SvarSlet
 4. Hov, Vevika - vi skrev nærmest samtidig. Som skrevet i kommentaren ovenfor, så ved jeg godt, at jeg kunne bestille kapsler på nettet, men de mangler en døgnservice, så de kunne være kommet med kapslerne til mig i går aftes :-)

  Græskar-snitning i gården lyder faktisk ret hyggeligt!

  SvarSlet
 5. Jeg er næsten med på græskar-lygterne, men så heller ikke mere. Kan faktisk huske, at jeg som barn lavede roe-lygter af sukkeroer. Det er eddermame true! eller nåwet..

  SvarSlet
 6. Jeg svingede mig selv op til at fortælle sønnen, at de kogte nudler, vi skulle til at indtage, var troldesnot. SÅ får man ikke mere Halloween ud af mig! BUM!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...