fredag den 29. oktober 2010

Diktatoren befaler: Underhold!

Vi underholder gerne Øglen i tide og utide. For eksempel i stedet for at rydde op (som det vil fremgå med al tydelighed i klippet). HDD er særligt dygtig til at få hende til at grine. På den let uhyggelige måde. Og det er s*u så hyggeligt, altså. Også selv om hun bliver lettere diktatorisk og i situationen bestemte sig for, at hun nu lige pludselig også kan føje "derop" til sit ordforråd. Lille bestemmerfrans.

Jaja, jeg ved godt, at billedet vender forkert, men jeg er en spade til videoredigeringsprogrammer
(måske fordi jeg ikke har et?!), så jeg kan ikke vende det...

4 kommentarer:

 1. Lige meget hvordan man vender og drejer det (billedet), så er det en dejlig smittende latter Øglen har!

  Randi

  SvarSlet
 2. Åh jeg elsker hvordan hun noncleant smider de tegneredskaber på gulvet :-D

  SvarSlet
 3. Sikke en nuser øgle! Man bliver sådan helt ‘hårh, tænk at se Øglen bevæge sig!’, fordi hun jo stadig er lidt hemmelig! ;-) Skønt! Og så ser jeg, at I har sådan en Table Top – fra Stokke? Er I glade for den? For jeg har jo min til salg i min ‘butik’, men måske jeg skulle overveje at beholde den???

  SvarSlet
 4. @Randi: Ja, den er ret smittende, når den først kommer i gang. Nogle gange lyder den dog lettere manisk... :-)

  @Marianne: Jep. Nonchalant, dét er hun, hende Øglen.

  @Louise: Haha - har egentlig aldrig tænkt på, at Øglen var så'n specielt hemmelig. Men nu kan skarpsindige læsere i hvert fald kende hende på grinet, hvis de/I møder hende live på gaden engang :-)

  Mht. Stokke Table Top, så ææææælsker vi den! Ved seriøst ikke lige, hvad vi skulle gøre uden. Har vel haft den, i et års tid, vil jeg tro, og den har stået model til lidt af hvert. Og gør det stadig. Både ifm. mad, slag, tegneri, mm. Hvilket vi er ret taknemmelige for, for så slipper vores spisebord for de alleværste knubs. Så hvis jeg var dig, ville jeg beholde den, men det er selvfølgelig smag og behag. (Specielt køn er den jo desværre ikke)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...