søndag den 17. oktober 2010

Farveller

'Kæft, hvor kunne jeg skrive om meget, mand. Noget med noget polterabend i går for en af verdens tre sjoveste. Noget om riffelskydning og en, der hedder Finn. Noget om sushi i stakkevis og om så meget kage, at jeg blev nødt til at give op (jo, s*u - totalt slapt!).

Jeg kunne også skrive noget om tandlæger og tandsæt. Om nye ord, der bliver sprøjtet ud hjemme på matriklen (dog ingen nye lande iblandt). Eller om søndagshygge i Roskilde. Om økosamfund, kunstnere og Rasmus Klump-kiks med spelt.

Men jeg vil lade være med at skrive om noget af det. I stedet vil jeg lette r*ven og se at komme i gang med at pakke. For vi er nemlig nogen, der skrider til Bornholm i morgen. På sådan noget ferie. I ved - holde fri, sove længe (nåååh nej, det var præ-Øgle, man gjorde sådan noget), slappe af med hele den pukkelryggede. Plus en hel masse mere. Så håber vi bare, at øen ikke er lukket for sæsonen på Bodie-måden. For jeg har rimelig store forventninger til det der karamelkogeri (som i parantes bemærket er jævnt nærige med deres åbningstider). Og til alt muligt andet på øen, for den sags skyld. Men først skal jeg lige have pakket. Det ser nemlig ikke ud til, at taskerne pakker sig selv (og HDD pakker dem vist heller ikke, er jeg bange for), så better get on with it.

Hav en god efterårsferie. Vi ses på den anden side.

XOXO, Øgle-mor (må stoppe med at se Gossip Girl-trailers. Nu.)

5 kommentarer:

 1. F*rk jeg blev lige bange der, du! Troede lige det der Farveller betød - 'Farvel og tak. Gider ikke blogge mere'.
  Så kan man tale om at alt blod suser ud i tæerne - eller hvor det nu suser hen, når man får et chok. Peeeeehhww...
  Det der Bodie. Pænt forladt, men er jeg skør og hus-skruk når jeg synes, at de der træskure faktisk er pæne? På den der lidt rå og in sync med naturen-agtige måde..
  Men rigtig, rigtig god tur. Og held og lykke med kobien Øgle+Natur:) (Hvis ikke I bare flytter ind på det der Karamelleri)

  SvarSlet
 2. God ferie til almost-Sverige. Jeg har hørt, at der er noget med noget lakrids på den ø der. Johan Bülow... Er det ikke også Bornholmerslik?
  Nå, må videre med psykologiopgaven.
  Møs

  SvarSlet
 3. Ja, jeg frygtede lige det samme som Husmoderen, da jeg så din overskrift, så jeg er godt nok glad for, at det blot er en uges tid vi skal undvære dig i blogosfæren. Jeg er faktisk så lettet at jeg kan tilgive efterårsferie-praleriet! ;)

  Rigtig god tur!

  SvarSlet
 4. Hov hov, så jeg lige en sviner af Østersøens perle ovenover :-) Uanset så rigtig god efterårsferie. Jeg er vildt missundelig.

  SvarSlet
 5. Åh Bornholm :-)
  Vær ikke bekymret det meste er åbent efterårsferien med! Ha en dejlig ferie! KH Line

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...