mandag den 22. november 2010

Don't tell it

- show it. Er'et ikke sådan, man siger? Ikke, at jeg plejer at efterleve dén devise, men da jeg for en gangs skyld er løbet tør for ord (de bliver allesammen sagt, skrevet og tænkt på jobbet lige for tiden), så får I lige weekenden i billeder i stedet:

Øglen som Guldiver Flintesten slash Bjørnebande-medlem...

Tivoli-Øgle

Håhr-håhhhhhr - et JULEtræ!

Julekugler en masse

Den her iglo er for SEJ!

Despoten befaler over Rasmus Klump-land

Poledancer in spe?

Verdens sjoveste Rasmus Klump-legeplads

Sjov med makaroni

Borte... Borte... Borte...

Tit-tit!

Weekenden har udmærket sig ved at være stort set uden planer, så der har været masser af tid til at lege, hygge og opleve med Øglen. Det er godt at få tanket lidt op på hyggekontoen, for næste weekend bliver Øgleløs. Hun skal fragtes til mormor og morfar, og HDD og jeg skal på kæresteweekend. Til Berlin. Det glæder jeg mig ret så meget til. Skal bare lige ignorere min samvittighed, som synes, at tre nætter er liiiiige længe nok at skulle undvære den bette...

8 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud, vi gik forbi tivoli forleden og kunne lige skimte Rasmus Klump legepladsen. Den ser super ud til de helt små også, så vi skal helt sikkert ind og jule i tivoli i år.

  Fedt med Berlin næste weekend, gad jeg sørme også godt :-)

  SvarSlet
 2. Årh manner, kæresteweekend til Berlin! Sådan én var vi på for et års tid siden og det var SÅ godt! Jeg lover dig, den dårlige samvittighed forsvandt helt i shopping, milchkaffee og museumsbesøg. Øj, hvor er jeg misundelig! Vi skulle faktisk have været en tur til Rom den forgangne weekend. Flybilletterne var næsten bestilt, men så kom vi til at købe et hus og the rest is som bekendt history... Nu er der ingen kæresteture til os, før lillesøster er røget på flasken, og moren kan få sig selv til at forlade hende, så jeg vil faktisk mene, at du er forpligtet til at nyde turen lidt ekstra på vegne af os, der er fanget herhjemme i novembersmat og hverdag ;-)

  Hey, og hvad er det lige med de små pengepugere? Da vi pakkede Rullepølsens legetøj før flytningen, fandt jeg 34 kr og et par eurocent i vasken på hendes legekøkken :-)

  SvarSlet
 3. Ajmn JEG pønser på at inviterer Manden på kæresteweekend i Berlin. Ssshh, det er en hemmelighed. Totalt twins!;D

  øgleøgleøgle. så kær så kær så kær.

  I øvrigt meget fint at hun leger med en mejsel, hun kan ligesågodt begynde at hjælpe til derhjemme, ikk? Og der er velsagtens et eller andet som kan rives ned, selvom det ny-ish køkken er installeret...

  SvarSlet
 4. Jeg synes, du skal have MAJET dårlig samvittighed, du – over sådan at blære dig med kæresteweekend over for alle os tilfangetagne, som er dømt til at blive hjemme og dikke-dikke ikke-flaske-spisende krapyler og deres storebrødre. Gudfader, hvor jeg efterhånden glæder mig til, at jeg kan skride ad helvede til og lade de børn passe sig selv – eller i hvert fald lade deres bedsteforældre passe dem. Ja, jeg er lidt touchy p.t. – forklaring følger snarest ovre på min blog. Nå, men go’ tur så da ... ;-)

  SvarSlet
 5. Kan jeg ikke snige mig med som et lille apendix på den tur der.... Jeg er såååå misundelig.
  Rigtig rigtig god tur til jer søde.
  Møs

  SvarSlet
 6. @AC: Legepladsen er helt fantastisk til de små. Og den er stor. Og man kan spise pandekager. What's not to like?! :-)

  @Lykke: Jeg skal drikke så meget milchkaffee, at jeg sejler, skal jeg. Glæder mig som en lille dreng. Så skal jeg bare lige sørge for, at Øglen ikke får puget alle mine penge, før vi rejser (hun er blevet svært glad for at lege med min pung inkl. kreditkort)...

  @Husmoder: Øjjj! Det skal du da gøre! Og ja - den kære Øgle (du er sød, sådan at kalde hende kær) kan ligeså godt begynde at tjene til føden. Måske hun bliver vvs'er.

  @Louise: Efter at have læst dit indlæg, er det lige før (men også kun liiiiige før), at jeg ville donere kæresteweekenden til jer. Du lyder som om, du ville have godt af et par børnefri dage. SNART kan ham V droppe mælken, og så må I bare se at komme af sted... :-)

  @Malene: Taaark. (Og jo - kunne da være voldsomt hyggeligt med lille Malene-appendix på turen :-)) Mös

  SvarSlet
 7. VVS´er eller frisør. Begge dele er gode at have i nærheden.Men måske lige tidligt nok at give hende en saks..

  SvarSlet
 8. Nårh så sød hun er :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...