mandag den 29. november 2010

Her har I mig tilbage...

Hårh. Der er godt nok hvidt her i DK, hva'?! Det er pænt. Og ret koldt, egentlig. Ved I, hvor der ikke er sne? Berlin! Og ved I, hvem der lige har været i Berlin? Mig. Vil I høre lidt om turen. Hvordan det var sådan at være af sted uden Øgle, pusletaske, konstant Øgle-agtpågivenhed og egen behovsudsættelse? Vil I?

Nej?

Nå. Så må I hellere stå af her. For jeg kommer nok til at nævne turen et par gange eller 18 i det her indlæg...

Vi har haft f a n t a s t i s k weekend. Til alle, der overhovedet har tænkt tanken om at efterlade afkom hos bedsterne og skrubbe et par dage på weekend med den bedre halvdel: Gør det! Lige nu. Det er bedre, end man sådan lige husker det, det der med at kunne slentre hånd i hånd, tage sig tid til at spise et helt måltid uden at skulle kommunikere i børnehøjde en eneste gang, have tid til at læse aviser (arj, ok - jeg læste ikke så meget som en eneste spalte i Die Zeitung. Men et Hallo Magasin blev det da til. På tysk, altså...), gå i karbad (har jeg ikke været i omkring 5 år, hvilket trods alt har mere med daglig mangel på badekar end med Øglen at gøre), ose, shoppe, sove længe (8.30 var, hvad vi kunne strække den til, her post-Øgle) og generelt bare være til stede.

Wir bleiben alle... Lige indtil nogen fjerner vinduerne, tilsyneladende. Så bliver det sq alligevel for koldt.

 Kærlighed i sneen
 
Grimt. Og alligevel så charmerende.

Ingenmandsland i Mitte.

Grafitti i Ingenmandsland.

Hej Starbucks! Hvorfor flytter du ikke til Kbh?! Kastrup er så langt væk...

Tysk er sjovt...

Stole-stilleben.

Ampelmann.

Der skulle også være lidt for HDD at kigge på...

Uforvarende sjove (læs; platte) ord pga. defekt lysskilt.

Cupcake-invasionen har også nået Berlin.

Øglen har i mellemtiden haft en fest hos mormor og morfar. Hver gang jeg ringede hjem (og det gjorde jeg så faktisk en del, må jeg indrømme), kunne jeg høre hende kluk-le i baggrunden. Lige bortset fra én gang, hvor hun græd, og da var mormor lynhurtig til at verfe mig af og ringe op igen 2 min. senere, hvor hun lagde en "alt er godt - hun blev bare ked af, at jeg ikke var hurtig nok til at give hende en pære"-besked på telefonsvareren. Så alt i alt kan jeg konstatere, at Øglen har haft det som blommen i et æg og tilsyneladende ikke har ænset, at HDD og jeg har været væk i 3 nætter. (Utaknemmelige skarn).

Kunne godt have brugt en enkelt fridag i dag - vi var først hjemme kl. 21.30 i går - men hverdagen venter jo som bekendt ikke. Men af en eller anden grund virker den ikke helt så trummerummet set i skæret fra turen til Berlin. Og alt det hvide derude...

9 kommentarer:

 1. ÅHHHH! Hvor er jeg misundelig!
  Det lyder smadder-smadder-smadder dejligt! Og jeg anede ikke, at tysk var sjovt - DET havde jeg lissom nogle lærer der ødelagde for mig.
  Velkommen hjem.

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare skønt. I har sgu fortjent den tur har i.
  Men jeg er nu stadig ret misundelig:O)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Æv jeg vil også!
  Det må vi arbejde os hen i mod i januar eller februar - inden vi får en ny Fidus i huset - for så går der jo min. et par år, før vi får chancen igen...

  SvarSlet
 4. Jeg har en kommentar til to af billederne:

  2) Sagde du ikke, at det ikke sneede i Berlin?

  6) Hov, hov! Kastrup ER faktisk en slags del af København, og desuden er det OVERHOVEDET ikke spor langt væk! O.k., så, lufthavnen er måske ikke lige rundt om hjørnet – men Bygrænsen, egå, jamen, det er jo stort set det samme som Rådhuspladsen. Potato, potato. Ne?

  Wilkommen zurück!

  SvarSlet
 5. Ih, hvor er det bare fantastisk! Jeg vil også ikke være på SU og have råd til tur til Berlin.

  - og så fniser jeg i øvrigt stadig lidt over de der exklusive klunker... :)

  SvarSlet
 6. Lyder SKØNT!!! Virkelig, jeg har lidt udlængsel nu kan jeg mærke

  SvarSlet
 7. @Husmoder: Jowjow, tysk kan skam godt være sjovt. Exklusive klunker er da lidt skægt, synes jeg :-)

  @Malene og Lisbeth: I kan også roligt være lidt misundelige. :-)

  @Louise: Okok, det sneede ikke særlig MEGET i Berlin, så. (Man kan da heller ikke skjule noget for dit falkeblik :-)). Og du har ret - Kastrup er ikke så langt væk. Men for en kop kaffe er køreturen måske alligevel lovlig lang.

  @GG: Tak fordi jeg ikke er den eneste, der synes, at de exklusive klunker er sjove. I øvrigt er Berlin ikke specielt dyr - så selv om det selvfølgelig kræver lidt penge på selve rejsen og overnatning, så er prisniveauet til at overkomme.

  @AC: Jamen, så skal I da smutte på tur, skal I!

  SvarSlet
 8. Fløj I derned eller hvad? Der er ofte billige togbilletter, men så skal man jo beregne omkring et døgn ekstra til transport. Og fire dage virker som meget lang tid at være væk fra afkommet... :)

  SvarSlet
 9. Nej, vi kørte selv og nappede færgen Rødby-Puttgarden. Det tager noget tid (brugte 7 timer hver vej, sådan cirkus), men vi kørte efter arbejde torsdag, var dernede omkring kl. 22, og så havde vi hele fredagen og lørdagen, før vi begav os hjemad søndag formiddag. Så vi var reelt væk 4 dage, men 'kun' tre overnatninger.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...