tirsdag den 23. november 2010

Lilla er det nye sort

Elllsker lilla. Og ellllsker The National. Og så er det jo vældi hældi, at deres nyeste cd hedder noget med lilla. Eller, altså... violet. High Violet, ing'? (Arj, ok - den var alligevel lidt for søgt, kan jeg godt se...)Lytter tit til den på arbejde. På det der internet. Men nu har jeg fået min helt egen cd. Som man kan holde i hånden, og så'n. (Det er jo efterhånden helt old school. Lidt ligesom med kontanter). Og som man kan signere, ikke mindst.Det har de gjort, The National. Og nu har jeg deres underskrifter. Ha! (Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal bruge dem til - forstod heller aldrig det der med autografbøger, da jeg var lille - men jeg HAR dem). Det er HDD, der har skaffet cd'en med tilhørende underskrifter. Ved at deltage i en konkurrence. Fordi han ved, at jeg elllsker The National. (Hvor sød er han lige?!) Og så vandt han jo altså.

Så nu er soundtracket til og fra Berlin da i hvert fald på plads! Har jeg i øvrigt nævnt, at vi skal til Berlin? På torsdag? I 3 dage? UDEN Øglen? For hvis jeg ikke har sagt noget om det, vil jeg da lige gøre det nu: Vi skal på kææææresteweekend. Og drikke kaffe, læse aviser (og det er lige meget, at de er på tysk - så længe de er lavet af avispapir, og der står en masse ord i dem; det er konceptet "avis", der lissom forsvinder, når man er travl børnefamilie), sove længe, shoppe, snakke, snave og grine. Og sove længe. Og så skal vi også lige sove længe, tror jeg.

Har stadig lidt dårlig samvittighed over, at Øglen skal passes fra torsdag til søndag, men jeg satser på, at Berlin kan lave om på dén sag. Så skal de der åndssvage terrorister bare lige holde sig i skindet nogle dage endnu. Iggå! Tak, blev der sagt.

5 kommentarer:

 1. Årh, hvor lyder det fantastisk! Og mon ikke de tre dage uden Øgle går relativt hurtigt? Det er jo ikke fordi I forlader hende for good.

  Rigtig meget god tur! :)

  SvarSlet
 2. Åh hvor er jeg misundelig - altså på Berlinturen, ikke så meget på CD'en.

  Vi skulle faktisk også have været i Berlin i den kommende weekend, helt uden Trutten - men så kom det dersens specialeskriveri i vejen, så nu bliver vi hjemme i snefyldte København - inkl. Trutten.

  SvarSlet
 3. God tur. Trænger vist også snart til kærestetur. Specielt ovenpå barn (og her til aften også mand!) med omgangssyge. PUHA.

  Nåmen nyd det :-)
  Knus

  SvarSlet
 4. Er I kommet hjem nu? Hvordan gik turen? Og undværelsen af Øglen? Hvad spiste I? Hvad så I?

  Tell me more, tell me more... ;)

  SvarSlet
 5. jæsjæs, vi er hjemme igen. Og er helt fortumlede over al den sne. Hvor er det pænt!
  Det var SÅ god en tur. Lover at lave et helt indlæg kun om den. Om, hvad vi spiste, hvad vi lavede og hvordan det gik med at undvære Øglen. Skal bare liiiiige sove lidt først :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...