fredag den 31. december 2010

Gåt nyddår

Egentlig havde vi ikke rigtig nogen planer for det her nytår. Indtil for en uges tid siden. Hvor vi aftalte med en fra mødregruppen og et af deres vennepar, at vi skulle holde børnevenligt nytår i noget nybyg i Hvidovre. Så det havde vi glædet os til.

Men. Så er det, at vejret og kulden kommer ind i billedet. For jeg er jo blevet forkølet. Og det er ikke aftaget i løbet af de sidste par dage. Tværtimod. Hoster og sprutter og har en fornemmelse af, at mit hovede er ligeså stort som den røde dronnings i Alice i Eventyrland. Trods forsikringer fra Hvidovre om, at jeg bare skal komme, uanset søllehedsniveau (de er sq så søde), så orker jeg bare næsten ikke at sidde og hænge og forsøge at være bare lidt festlig. Derfor har vi meldt afbud og bliver hjemme. Ikke så festligt, men lige, hvad jeg kan overskue.

HDD er på nuværende tidspunkt trillet til 2650 med noget af desserten (som vi står for) og skulle efter sigende få en portion hovedret med tilbage (nævnte jeg, hvor søde,de er?!). Totalt meals on wheels.

Men selvom der nok ikke bliver så meget fest og glimmer og skøre hatte over nytåret for mig i år, så skal det nok blive en dejlig aften. Jeg er jo sammen med HDD. Og Øglen. Et ubegrænset forråd af pebermynte-te og Panodil. Og en stor portion af Paul Cunninghams lakrids-is med tørrede oliven og mørke bær, som jeg kreerede i al møjsommelighed igår, da jeg stadig troede, vi skulle til Hvidovre. HDD kan ikke lide lakrids-is, så han kreerede mere klassisk is; marcipan, chokolade og nødder (og det er så den, han er ude og aflevere nu, staklen). Så det skal nok blive en god aften :)

Rigtig godt nytår til jer alle derude i Blogland. Tak fordi I læser med og kommenterer fra tid til anden. Det er en fornøjelse at have besøg af jer, så kom endelig forbi så ofte I orker. Vi 'ses' i 2011.
Published with Blogger-droid v1.6.5

13 kommentarer:

 1. Godt nytår og god bedring i snotland! Er sikker på, at I får en fortrinlig eften med mesls on wheels!
  På gensyn i det nye år!

  SvarSlet
 2. Rigtig godt nytår til dig og din familie! Jeg glæder mig til at læse med også i 2011!

  Randi

  SvarSlet
 3. Håber I får en rigtig hyggelig aften på trods af snot og forkølelse.

  Tak for rigtig en hyggelig dag i går! Det må vi snart gøre igen.

  Godt nytår til jer

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring. Vi ligger også heeelt ned herhjemme, både Krabbe og Jeg.
  Jeg håber da, at vi ses for real i det nye år:)?

  SvarSlet
 5. God bedring, og rigtig godt nytår :-)

  Jeg glæder mig til at læse mere om dig og din skønne familie, i 2011!!!

  SvarSlet
 6. Godt nytår, og rigtig god bedring.
  Føler med dig. Den der forkølelses-/influenza virus fuckede hele min jul :-(

  Glæder mig til at læse flere indlæg (med spor af øgle) i 2011 :-)

  SvarSlet
 7. Rigtig godt nytår! Jeg håber I fik en hyggelig aften, trods forkølelse og manglen på marcipan-is. Og jeg kan faktisk rigtig godt lide lakrids-is, men med oliven?!! Er det ikke en skam? Måske er det bare sådan noget man skal prøve, men umiddelbart ville jeg så, som HDD, vælge noget lidt mere klassisk. ;)

  SvarSlet
 8. Håber at I kom godt ind i det nye år med MOW og hinanden. Her var vi ramt af en lille dreng, som var panisk angst for krudt og bang, så det blev en laaaang aften. Han sov kl. 2, den stakkel!

  SvarSlet
 9. Godt nytår og god bedring. Glæder mig til at følge med herinde i det nye år :)

  SvarSlet
 10. Tak for kommentarerne og godt nytår'erne, allesammen. Meals on wheels var et hit og lakridsisen ligeså. Selv lakrids-skeptiske HDD var noget nær begejstret. Og jeg holdt mig vågen helt til kl. 01. Waouw!

  @Husmoder: Jow da- vi skal ses i det nye år. Snart, tænker jeg?

  SvarSlet
 11. Ja, snart. Januar-ish. Såen midt på måneden... 20.-ish.
  (Skulle tro jeg var med i en sitcom om unge singlekvinder med alle de -ish´er)

  SvarSlet
 12. Lige præcis midt-januar kan jeg ikke lege - skal til Sverigesland - men ellers er jeg ret fleksibel. Slut-januar eller først i februar, måske? Vi kan jo lige høre de andre øldrikkere...:)

  SvarSlet
 13. Jep. Der er så bare en masse fødsesdage i vejen der, men lad os spørge de andre

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...