søndag den 5. december 2010

Ombestemmelse

Havde egentlig tænkt mig at skrive et indlæg om den her vuggestue-polemik. Om barnets tarv, når det bliver afleveret, før det fylder to. Om separationsangst. Og mest af alt om dårlig samvittighed. Med dårlig samvittighed på. Om det rimelige i at fyre sådan en svada af sted i et samfund, der ikke er gearet til to års barsel. Und so weiter.

Men jeg blev ærlig talt træt på forhånd. Så jeg ombestemte mig. Det her indlæg kommer ikke til at handle om børnepsykologer og Megafon-målinger. I stedet kommer det til at handle om verdens bedste søndag med tid, sne, hygge, maling, byggerod og god, gedigen hygge. I billeder. God søndag aften alle mand kvinder.

Snemand in da hood

Ad sti af sted

No penguin left behind

Lille og stor

Picasso?

 Vil vædde med, at Picasso også smagte på maler-vandet engang imellem

Male-male

Det' sjauw, som det halv-jyske barn siger.

Sjov med Ikea-kasse.

9 kommentarer:

 1. Gud, hvor er hun da egentlig nuttet!! Og ja, jeg bliver også bare helt træt ved tanken om den der vuggestue-svada. Hvad har nogen egentlig tænkt sig, man skal gøre??

  SvarSlet
 2. Fik også sindssygt dårlig samvittighed af at læse alle de kloge psykologtypers ord om svigtede, ensomme og uempatiske børn, og jeg går også og brygger på en længere svada om emnet. Håber, jeg når at poste den midt i flytterod og almindeligt kaos, for jeg har i dén grad nogle sure opstød, jeg trænger til at komme af med (uhada, for en cliffhanger, hva?).

  Totalt nuttet øgle, i øvrigt :-) Hvem har kreeret den fine trøje?

  SvarSlet
 3. Hov, hvad er jeg gået glip af? Hvad er nu det for noget med dårlig samvittighed og vuggestue-halløj? Kan nogen opdatere mig, smide mig et link oder etwas?!

  Og hvor ser jeres weekend bare rigtig hyggelig ud! Elsker især pingvin-billedet, da jeg også havde en tøj-pingvin som barn, og min største skræk var at tabe den eller glemme den.

  SvarSlet
 4. Det ligner min søndag! (Selvom billederne ikke indeholder en træt og gnaven Ria). Vi havde også gang i både sne og vandfarve. Og jo, her blev der også smagt på vandet :/

  Og ja, hvad skal man stille op, når nu man er tvunget til at arbejde? Jeg pudser glorien ved tanken om, at jeg da heldigvis arbejder på deltid. Men hvad med i øvrigt lige at huske på alle de gode ting, der OGSÅ kommer ud af at blive passet ude?? Som f.eks. socialisering! Tror godt nok, lillepigen ville blive en mærkelig snegl af at rende op og ned af mig i to år!

  SvarSlet
 5. @Astrid: Tak fordi, du synes, at Øglen er nuttet. Det synes jeg også :-)
  Ang. svadaen, så ved jeg virkelig heller ikke, hvad nogen har tænkt sig, at vi skal gøre. Det stod der sjovt nok ikke noget om i artiklerne.

  @Lykke: Jeg var også i gang med et voldsomt surt indlæg, men så var det, at jeg blev træt. Måske jeg skulle poste det alligevel - så kan vi lave en lille konkurrence og se, hvem der er surest :-)
  Også tak til dig for de søde ord om Øglen. Trøjen er kreeret af ingen ringere end H&M (så det vil sikkert sige et bette barn et sted i Bangladesh). Den er fra deres L.O.G.G-tema.

  @Ria: Altid noget, at Øglen ikke er den eneste lille kunstner, der smager på vandfarvevandet.

  Synes virkelig også, at de der artikler manglede noget nuancering. Det var bare ren dårligdom, det de havde at sige om vuggestuerne. Ingen steder fremhævede de det gode, som jeg må nægte at tro på ikke eksisterer. Grrr. Nu bliver jeg sur igen. Måske jeg bare skulle få postet mit halv-færdige sure indlæg. Eller glemme det hele og tage en kop kaffe. Grrr igen.

  SvarSlet
 6. Fantastisk søndag! Og vandfarver, det må jeg vist snart kaste mig - og Johannes - ud i. Men tør ikke. Han kan ikke sidde stille mere end 1½ minut og jeg er ret sikker på, at vi har farver all over...!

  Jeg har slet ikke set, læst eller hørt noget om alt den vuggesnak. Så kom med dit sure opstød.

  SvarSlet
 7. Er heldigvis lige glad med hvad det er for´en artikel du snakker om. Lyder ikke som om den var noget værd (man kunne bruge til noget...)
  Totalt Picassoausaurus, der!

  SvarSlet
 8. Totalt hyggelig weekend! Total dårlig stil at give alle forældre til vuggestuebørn dårlig samvittighed. Og så i december!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...