torsdag den 9. december 2010

Så blev jeg da så klog

- Man bør ikke udsætte sin mobil for frugt (hørte du det, Øgle? Ikke flere bananfingre på mors telefon, tak!), og der findes rent faktisk noget så klamt som bacon-popcorn. "From the makers of baconnaise", som pakken blærer sig med.

Nogle gange hader jeg altså Mac. Prøvede at lave en rød markering rundt om det med, at man skal holde mobilen fri for frugt, men det lykkedes så ikke specielt godt, kan man mene...


  Gæt, hvor godt sådan nogle lugter, når de tilberedes i (storrums)kontorets mikroovn...

Er alene hjemme i aften, så jeg ser De Unge Mødre, hækler en grim og skæv flagranke (hold nu kæft, det er udfordrende for min tålmodighed) og drikker Nespresso med vanillesmag. Mmmm. Og poster jo så altså også blogindlæg om livsnødvendig information. Men jeg pønser også på at lave om på bloggen. På flyttemåden. (For sidste gang - så skal jeg nok lade være med at flytte mere) Det var noget af en cliffhanger, dér, hva'?! Pønsepønse. (Tak til Flo for at genintroducere ordet 'pøns' i mit ordforråd).

11 kommentarer:

 1. Haha, det var skam så lidt.

  Og se lige her, i øvrigt: http://www.thinkgeek.com/caffeine/bacon/

  SvarSlet
 2. Pøns er et fantastisk ord, men det er baconnaise ikke.
  Og hey, hvis du flytter, så tager du os med, ikke?! Som i "pretty please with sugar on top"!

  SvarSlet
 3. Føj, de lyder klamme de popcorn. På den anden side, er de sikkert et hit for gravide som craver grill-junk ;-)

  Flytte blog? Altså til eget domæne? Glæder mig til at se hvad du mon finder på :-)

  SvarSlet
 4. Er baconaise så dippen til de der baconpop-chips?

  Hvem er gravid?

  SvarSlet
 5. Phew de lyder nasty de der bacon poppere

  Flytning, uiii spændende. Wordpress og eget domæne måske?

  Og pønse, det er da et super ord, indser jeg pludselig. Et af dem der falder helt naturligt i munden men som ser lidt mystisk ud på skrift :-)

  SvarSlet
 6. hæhæ. Willy er stor fan af baconaise (det var i hvert fald en uundværlig ingrediens til årets stærkmandsarrangement, hvor der er et gennemgående bacontema). Han var lige ved at bestille en kasse blandet baconlir fra US, men nøjedes i sidste ende med baconaisen. Så jo - sådan en har vi stående i køkkenskabet ;-)

  SvarSlet
 7. Flytte, det lyder spændende. Jeg vil også flytte, men jeg kan simpelthen ikke overskue wordpress og komme igang. Jeg forsøgte dengang jeg flyttde til blogspot, men opgav.

  Måske du kan lave en drejebog? :-)

  SvarSlet
 8. @Fie: Haha, hvor er det vildt, hvor meget baconrelateret, man kan få. Måske jeg skulle købe noget baconsæbe til drengene på kontoret... :-)

  @GG: Selvfølgelig tager jeg da jer med. Hvis I gider. Hvad er nye rammer uden gamle venner? ;-)

  @Therese: Nåh ja - de må da være lige noget for dig, de baconpoppere, så :-)

  @Husmoder: Det er Therese :-)

  @AC: Njah - det burde måske i virkeligheden være Wordpress. Men lad os nu se. Måske jeg bare bliver på Blogspot. Her er nu så rart...

  @Rie: Adr! (Men smager det godt, så))

  @Vevika: Kender det godt - da jeg for læænnge siden forsøgte mig med WP, syntes jeg godt nok også, at det var uoverskueligt. Så som sagt kan det være, at det bare bliver et nyt Blogspot-domæne. Så forvent ingen drejebog fra mig...

  SvarSlet
 9. Jeg boede i Canada i et år....der har de popcorn-butikker, sådan lidt alla "bland-selv" slik. Der kan man få popcorn med smag af stort set ALT! Bvadr siger jeg bare.

  SvarSlet
 10. Gør dig selv den tjeneste at bruge et par aftener på Wordpress.org - det er så absolut det hele værd, og det er faktisk slet ikke så indviklet endda!

  Og så slipper man også for at udfylde alverdens felter, hver gang man skal skrive en kommentar :D

  SvarSlet
 11. Har lige købt enmasse Bacon-stuffz, og jeg elsker dem! Kan kun anbefales! Så jeg forstår ikke at i snakker grimt om Bacon :,( BACON !!! WTF !!!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...