tirsdag den 14. december 2010

Velkommen. Bienvenue. Welcome.

Hej.

Velkommen til de nye lokaler. Hvor noget af brødet er hjemmebagt, hvor al julepynten (det lidt, der er) er i tvivlsom kvalitet og formentlig lavet af små børn i Peru. Ikke af Øglen. Hvor der ikke findes ladcykler eller hjemmesyede patchworktæpper - mest fordi jeg ikke har råd (ladcykel), og fordi jeg ikke, hvor gerne jeg end ville, er kreativ (patchwork). Som i overhovedet ikke kreativ. I over et år har jeg talt om at købe/låne/på anden vis anskaffe en symaskine. Eller at lave dimser ud af andre dimser. Som jeg indkøber til formålet. Og som så bliver liggende i dimse-skuffen. For som med så meget andet med mig (fx slankekure), så bliver det der krea-noget ved snakken...

Til trods for mangel på spelt, ladcykler og kreativitet, så håber jeg, at I vil føle jer hjemme. Jeg byder i hvert fald på et glas gammelt vin i nye flasker, og et lille stykke med surdej. Og lover at behandle jer rigtig pænt!

Gamle (skarpsindige) læsere vil bemærke, at 'Hverdagens surdej' er ny tag-line. Ikke fordi det her skal være en bageblog (hell no). Men fordi interiøret i de nye lokaler ret beset er samme surdej som det i de gamle lokaler. Så selv om den rette definition af begrebet "samme surdej" iflg. ordnet.dk er nedsættende, så vil jeg gerne slå et slag (i bolledejen, tøhø) for, at surdej ikke er nogen dårlig dej. Faktisk er den jo nærmest fundamentet i de fleste gode brød. Den, der giver smag og struktur. At I ved det. Og jeg har engang været på bagekursus, så jeg burde jo vide det...

Surdej hapset fra rogilds.dk

Jeg bliver glad for alle kommentarer og synes naturligvis, at I allesammen skal melde jer som faste læsere og/eller putte mig på jeres blogrolls. Eller noget. Hvis I ellers synes om, hvad jeg skriver. Desværre er jeg for doven/magelig/indsæt selv lignende adjektiv til at honorere faste læsere med give aways og deslige (har sagt det tidligere og gør det gerne igen - Jeg. Er. Ikke. Krea), så med andre ord: Der er ingen præmier, hvis I bliver faste læsere. Det står helt for egen regning. Måske - men kun måske - udlodder jeg en dag en surdej (ohhhh - dér fangede jeg jeres opmærksomhed, hva'?!). Eller et stykke af det gamle køkken. Så stay tuned! Det bliver hæsblæsende actionpacked, det her!

13 kommentarer:

 1. Link rettet og all that jazz

  Lækkert nyt hjem du har fået dig :-D

  SvarSlet
 2. Sådan, så er jeg sgi opdateret.
  Fine nye rammer du har fået dig her :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er - også - stalker, men giver mig til kende bare for nemhedens skyld. Så jeg er selvfølgelig med. Ti'løk med nyt navn og nye omgivelser.

  SvarSlet
 4. Jep, jeg følger også med...glæder mig :-)

  SvarSlet
 5. eg flytter med og glæder mig til mere blog i nye omgivelser.
  Hvor sjovt du nævner det der med at være krea. Har det nøjagtig på samme måde :-)

  SvarSlet
 6. Næh så fandt man frem til nogle yndige omgivelser. Tillykke med det fine sted.

  Og så må jeg altså lige sige, at jeg er meget taknemmelig for, at du ikke er krea, udlodder dusinvis af give aways og deslige. Det kan være rigtig fint, men jeg synes selv, at det har taget lidt overhånd i blogland. Jeg læser blogs, fordi jeg har fundet interesse for personen bag, og denne person kan godt forsvinde lidt, hvis hver andet indlæg er give aways eller fremvisning af kreationer.
  Så tak for det - og på forhånd undskyld til de kreative mennesker rundt omkring. Jeg er i virkeligheden bare drønmisundelig, er jeg.

  SvarSlet
 7. Selvfølgelig flytter vi med - Jeg har allerede sat dig på min foretrukne liste ;-)

  SvarSlet
 8. Næææh, men tillykke med flytningen, de nye fine omgivelser og Hverdagenssurdej, det er et super fint navn.

  Jeg glæder mig til at følge med her også. Og så må jeg hellere tilbage og rette url og alt det der

  SvarSlet
 9. Jeg er så meget med. Glæder mig til at se hvad du finde på.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 10. Tillykke med de nye omgivelser og det nye navn. Det er så fint altsammen. Det er faktisk meget kreativt efter min mening. Håber, at vi stadig hører en del om Øglen. Hun er jo med til at forsøde surdejen!

  SvarSlet
 11. Hej øglemor
  Tilløk med den nye blog-hybel! Jeg følger gerne med i hverdagens surdej og det glæder mig, at surdejen kan indeholde spor af øgle!
  Kh Mille

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med din nye adresse - den er fluks opdateret på min linkliste :)

  (og nu er jeg altså rigtig nysgerrig efter, hvad Øglen hedder - vi har nemlig to potentielle pigenavne med I til den kommende baby :D ).

  SvarSlet
 13. Tak for tillykker og velkommener allesammen.

  @Anne Lotte + GG: Glad for, at der er nogen, der sætter pris på min u-kreativitet :-)

  @Lisbeth: Hvis du er MEGET nysgerrig, så send mig en mail på shopamokka@gmail.com. Så skal jeg nok fortælle dig, hvad Øglen hedder i virkeligheden (hvis du fortæller, hvad Trutten hedder :-)). Ellers må du i gang med at grave i gamle indlæg... ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...