onsdag den 19. januar 2011

Begrænsningens kunst

- er tydeligvis ikke en, jeg mestrer. Gik i kiosken, battlede lidt med mit vægelsind og kom hjem med det her:

Eucalyptus-vingummierne (yuk!) er ikke til mig. De er bestillingsarbejde. 
Og før nogen opdager prinsessebogen i baggrunden og klandrer mig for at fylde Øglen med e-numre ogsukker, så bør I slå koldt vand i blodet. Øglen er nemlig gået i seng og får ikke så meget som et eneste stykke af det (måske også lige tidligt nok med Djunglevrål til hende). Jeg er nemlig sådan en mor, der spiser slik i smug. Når Øglen ikke ser det. Sympatisk, ikke!?

Og nu er der snart Dexter. Så op med fødderne og op med slikposerne. Det må man godt, når det er onsdag...

10 kommentarer:

 1. ej vidste ikke at de også lavede syrlige sutter! må jeg lede efter i morgen :-) god aften til jer.
  hilsen birgitte (som også spiser slik/chips i smug!)

  SvarSlet
 2. Det kunne være mig. Vi har dog bland selv i min kiosk, som forresten får fyldt op hver onsdag! Og jeg kan ikke bekrænse mig. En halv pose er et minimum.

  SvarSlet
 3. Jeg spiser altid slik i smug. Både i smug for trold og mand! Det er egentlig rigtig ynkeligt, kan jeg godt høre, men jeg er nok lidt ynkelig.
  Jeg vil i øvrigt gerne holde slik-dag med dig! Føj til eucalyptus, nammenammenamme til djunglevrål, syrligt slik og peberbolcher!

  SvarSlet
 4. Come on, vis mig en mor, der ikke spiser slik i smug! Der er i hvert fald ingen mødre her i husstanden, der ikke gør det.

  Men Øglemor, både du og GG har da totalt misforstået det smukke ved Eucalyptus - især i kombi med Domino. Mums mums, siger jeg bare.

  SvarSlet
 5. @Birgitte: De var totalt snyde-agtige, de der sutter. Ikke spor sure. Syrlige, ja. Sure, nej. Skuffende. Havde lige sat mig op til hviner-i-tænderne-og-trækker-i-øjenkrogen-sure...

  @Vevika: Åhr, bland-selv. Det havde jeg SÅ meget lyst til i går, men jeg gad ikke bevæge mig ned til bland selv-manden, fordi han både ligger lidt længere væk og fordi, jeg ikke var sikker på, at han havde åbent så sent.

  @GG: Vi skal SÅ meget holde slik-dag sammen. Du siger bare til, når du engang er i Kbh. Så gør jeg det samme, når jeg er i Jylle.

  @Lykke: Arj, eucalyptus holder ikke som slik. Og Domino holder kun, hvis der ikke er 'rigtig' lakrids indenfor rækkevidde :-)

  Er i øvrigt vild med, at jeg ikke er den eneste, der smugspiser slik!

  SvarSlet
 6. Jeg er på, Øglemor! Desværre er det sjældent, jeg "dumper forbi" Kbh, men når jeg gør, skal jeg nok råbe højt! :)

  SvarSlet
 7. Her i huset er det lykkedes os at putte "slik er noget, voksne spiser" ind i hovedet på den toårige. Så meget, at da hun fandt en pose Matadormix på køkkenbordet, blev hun ved med at komme med stykker, som jeg skulle spise. Det faldt hende overhovedet ikke ind at prøve selv. Ja, man bli'r lidt flov ... og gad vide, hvad der sker, når løgnen går op for hende. Vil hun så aldrig stole på os igen?

  SvarSlet
 8. Det må man nemlig gerne - altså, spise slik om onsdagen! Hvor man stadig prøver at komme sig ovenpå mandagen!

  Personligt kunne jeg dog aldrig finde på at smugspise slik & søde sager. Eller at smugdrikke varm kakao med flødeskum. Eller smugvarme æbleskiver i mikroovnen. Ikke tale om! Min kæreste må hjertens gerne se alt det uhensigtsmæssige, jeg hælder indenbords ...

  SvarSlet
 9. GiSP: Hehehe, hvor morsomt ... :D

  SvarSlet
 10. @GG: Jah! Gør det!

  @GiSP: Hvordan i al verden har I båret jer ad med det? Det er da for sejt! (Prøvede faktisk taktikken i Sverige i weekenden, da Øglen fandt en pose vingummibamser. Hun syntes, de var vildt spændende, men hun smagte ikke på dem, fordi jeg sagde, at det ikke var til små børn. Eller fordi hun ikke nåede at være alene med dem længe nok til at kyle dem ned i svælget... :-)

  @Spiren: Tænkte det nok. Men du spiser garanteret heller aldrig nogensinde noget uhensigtsmæssigt, og så er der jo intet at skjule... ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...