fredag den 28. januar 2011

Mama dot dk dot

Halløj. Så blev man sådan en, der skal være gæsteblogger (håhr, det lyder rockstar-agtigt) ovre på mama.dk (og dér røg rockstar-følelsen igen)*. I februar. Spændende schmændende. I er velkomne til at komme derover og sige hej, men hvis I ikke gider flytte jer, skal I ikke høre for det. Regner nemlig med, at der bliver en del genbrug på kryds og tværs, så hvis jeg poster noget spændende (eller noget ikke-spændende) som gæstestjerne, poster jeg det formentlig også her. Ville ellers elske at være original og tjekket nok til at jonglere to blogs med forskelligt - topaktuelt og drønspændende - indhold, men min chef er ret skrap omkring, at jeg også skal passe mit arbejde, og HDD + Øglen (og mig selv, i øvrigt) er ret skrappe omkring, at jeg ikke skal sidde ved computeren altid, så I må nøjes med én...

Men nu ved I det. Bare så I ikke undrer jer, hvis I også er sådan nogen, der er ovre på mama.dk og pludselig synes, at der er noget, I har læst før.

Tyvstjålet (eller genbrugt, om man vil) fra kp-design.dk

*Jeg kender ikke noget særligt til mama.dk, udover at jeg af og til modtager nogle udmærkede nyhedsbreve derfra. Jeg blogger ikke derovre for egen vindings skyld - bloggeriet er ganske brødløst, så jeg er ikke i lommen på nogen. Bare så I ve' 'et ;-)

6 kommentarer:

 1. Det er da super rockstar-agtigt! I hvert fald meget tæt på. Tillykke med æren! Jeg må til at tilmelde mig nogle flere nyhedsbreve, så jeg også kan blive gæsteblogger. Eller hvis det ikke lykkes, kan det være, at jeg kan bytte blog med en eller anden - bare en uges tid. Så er man vel også en slags gæsteblogger?!

  Skal man i øvrigt have et punktum efter .dk før linket virker? (hence din overskrift med masser af dot)

  :)

  SvarSlet
 2. Du er hjertens velkommen til at gæsteblogge herinde. Vi kan lave totalt blogger-tetris - byttebytteblog :-)

  (Og nej, man skal ikke have et punktum efter dk også. Det var bare mig, der blev ivrig... :-)

  SvarSlet
 3. Hvad mon det næste bliver? Altså udover gæsteblogging? Tror du du kan få tilsendt børn og teste dem? Sådan lidt ligesom modebloggere tester alt muligt fra PR firmaer :-D

  SvarSlet
 4. Argh. Det håber jeg ikke. Test af børn - VED bare, at jeg kommer til at ødelægge dem.

  Næh du - hvis nogen gad mig sende en rengøringshjælp til test. En kok. En butler. Eller en lang lang ferie. SÅ er der noget ved det :-)

  SvarSlet
 5. Ej, det kunne da være vildt sjovt at gøre (ved ikke om du bare laver fis). Så skulle det være helt dogme-agtigt med et fastlagt tema for hver dag oder etwas og så mailer man sit indlæg til den anden? Hehe, jeg kan se potentiale (men desværre ingen penge, kan vi finde en sponsor, tror du?!)!

  Jeg ville f.eks. skrive et indlæg, hvor jeg leger at jeg er dig og bor på Østerbro i Kbh. Virkelighedflugt, here I come!

  :D

  SvarSlet
 6. Altså, jeg laver fis mht. at få en butler til test. Men mht., at du må gæsteblogge herinde, så er du som sagt meget velkommen. Hvordan det rent praktisk lettest lader sig gøre, kan vi jo lige summe over - og så ellers mailes ved?

  Virkelighedsflugt er noget, jeg kan forholde mig til, efter en hel dag med hardcore underholdning af Øglen. Hun må gerne gå i seng nu. Vil sove :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...