torsdag den 6. januar 2011

Pyyyh!

Håhr, mand. Så skal jeg da lige love for, at der var nogen, der trak bundproppen ud af feriebadekarret. Her havde jeg lige regnet med et par stille og rolige opstartsdage på jobbet - ferie-blues, og alt det der - men ud over i mandags, hvor jeg (stadig) var syg, synes jeg ikke, jeg har mærket meget til hverken Stille eller Roligt.

Tværtimod, faktisk. Min kalender blipper og bimler og husker mig hele tiden på ting, jeg skal gøre, mennesker, jeg skal snakke med og møder, jeg skal gå til. Og et hurtigt sneak-peak på næste uges kalender viser, at jeg åbenbart skal nyde 'freden' i denne uge.

Øglen med en "is" bestående af vaffel, flødeskum og æblemos. 
Hun var noget nær lykkelig for kombinationen.

Heldigvis er der sket et eller andet med min HTC Legend, efter jeg opdaterede styresystemet, der gør, at synkroniseringen med mailboksen på arbejde og kalenderen fra samme sted på ingen måde virker efter hensigten. Det betyder, at jeg da i det mindste om aftenen kan slippe væk fra møder og gøremål, og det passer mig sådan set udmærket.

Det passer mig egentlig også glimrende, at Øglen gik omkuld kl. 18.15 (sandsynligvis fordi hun kun havde sovet en halv time i vuggeren?!) - også selv om det kun har givet mig et par timers vågentid med hende efter arbejde. De timer har vi til gengæld brugt på at spise, synge, bade og hoppe på madrasser, så lidt kvali-tid har vi da haft, og det var bestemt også rigtig sjovt og hyggeligt. Men engang imellem, iggå. Engang imellem trænger man jeg bare til en aften, hvor der ikke skal leges med Duplo, ryddes op (HDD ryddede lige op i hele hytten, mens jeg havde Øglen i bad - love it!), synges 'Oppe i Norge' mere end tre gange (vidste I godt, at det er samme molodi som 'Marken er majet', hva'?! Fandt ud af det i julen. Ikke, at det betyder noget - den er irriterende alligevel - men det er da lidt sjovt. På jeg har ingen liv-måden), bygges med klodser og fræse rundt og lede efter Vudde og Båss, osv. osv.

"Ganternes fald" af "Ken Ollett", chokolade med chokolade omkring og en latte fra Nespressoen. Yum.

Så nu har jeg tændt nogle stearinlys, sat mig til rette med min bog (og min computer - ahem...), en kop kaffe og noget chokolade, jeg tilfæææældigvis fandt i skabet. Host host. Lidt senere kommer der Dexter, og hvis jeg får et pludseligt anfald af energi, vil jeg hækle lidt. Men det er ikke sikkert, jeg kan mønstre energien til at løfte begge hænder samtidigt. Vil nyde freden og roen* og prøve at lade være med at tænke på, hvor meget jeg skal nå på det der arbejde, før det bliver weekend, og jeg skal over og besøge hende her. Dét glæder jeg mig til!

*HDD er egentlig hjemme, så der burde jo egentlig ikke være helt så roligt. Men han har netop fundet ud af, at man kan få Angry Birds til Macbooken (= stoooore fugle og stooore grise), så jeg regner ikke med at høre noget fra ham i i hvert fald en time eller mere...

7 kommentarer:

 1. :: Aj, det har jeg også opdaget – altså, det med Marken er mejet og Oppe i Norge. Jeg kendte naturligvis fortrinsvis Oppe i Norge – er ikke så stiv i højskolesangbogen, eller hvor det nu er, den anden bor. Men jeg fandt ud af det i november til babysalmesang med Olle-Bolle, der jo netop er opkaldt efter den lille norske trold i denne sang. Sjovt! (Ja, jeg har heller ikke meget liv!)

  SvarSlet
 2. Fortæl lige om Giganternes Fald - jeg har ikke turdet overhovedet tænke på at slæbe den hjem endnu..

  SvarSlet
 3. Håber at der snart kommer luft i den kalender der. Jeg trækker vejret dybt ned i maven på onsdag kl. 15 og ånder lettet op. Så er årets store event overstået - og forhåbentlig godt. Så leger jeg "første-dag-tilbage-efter-ferien" om torsdagen, inden kalenderen får overtaget igen om fredagen.

  Bøger... Jeg er da nød til at tjekke min bogstak ud og se om der nogen jeg ikke har læst. Så skal der ønskes bøger til fødselsdag/barsel. Giganternes Fald er et sikkert ønske. Jeg elsker KF.

  SvarSlet
 4. Pyh, det lyder som om der er knald på. Men dejligt med sådan en rolig aften.

  Jeg var så heldig at kunne snige mig tidligt i seng (før 22) igår, fordi Manden havde fået et nyt spil til sin PS3. Det er godt, der er nogen der producerer legetøj til de store drenge, så vi kan få lidt ro engang i mellem. ;)

  SvarSlet
 5. Ej hvorfor gider min kæreste ikke sådan noget med computere?
  Sådan en aften kunne jeg da også godt trænge til :D

  Godt fif med vaflen, flødeskummet og æblemosen, det må snart prøves - vi får is af frossen yoghurt blendet med diverse frugter - det hitter også altid.

  SvarSlet
 6. "Giganternes fald" er seriøst underholdende - og skyld i en blodtud herhjemme.,. Den var så god, at jeg blev ved med at læse, selv om jeg var for træt til det. Og faldt i søvn mens jeg holdt den over mit hoved. Den er lidt for tung, skulle jeg hilse og sige

  SvarSlet
 7. @Louise: GODT, at du også har opdaget det. Min mor mente, at den 'bare lød lidt som om', og så blev jeg helt i tvivl.

  @Marianne: Tag den med hjem fra biblioteket NU! (Selv om den sikkert er lidt tung at fragte på cykel :-)). Den er fantastisk. Det eneste dårlige, jeg har at sige om den er, at den er den første af en trilogi - og de andre to er ikke udkommet endnu. Det bliver en lang lang ventetid.

  @Vevika: Er det i morgen, der er den store onsdag? Jeg krydser fingre for dig.

  @GG: Næmlig! Vi kan sende en fælles tak til spilproducenterne!

  @Lisbeth: Også godt fif med den frosne yoghurt. Kan være, at jeg lige skal proppe kartonen i fryseren - får det alligevel aldrig spist til morgenmad.

  @SUperheltemor: Haha - og AV. Kan forestille mig, at man vågner jævnt hurtigt af sin morfar, når man får en Ken Follett lige i sylten :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...